Нові тенденції в дизайні інтер’єру 2019-20 років

дизайн інтер’єру

Хочете оновити інтер’єр, але не знаєте, з чого почати? Сьогодні з’явилось стільки всього цікавого, що будь-який дизайн інтер’єру у Львові при мінімальних матеріальних затратах може стати витвором мистецтва. Наприклад, вигляд кімнати може кардинально змінитись, якщо поставити диван з оксамитовою оббивкою, або керамічний столик і нічого більше не міняти. В 2019-20 році з’явилось стільки різноманітних трендів, що пройти повз них просто неможливо. Особливо, враховуючи, що більшість з них досить прості, але перетворюють звичайний інтер’єр в дещо дивовижне.

Щоб ви в цьому переконались, ми зібрали найцікавіші тренди:

  • Відкрите планування. Це надзвичайно модний дизайн інтер’єру в 2019 році. З таким плануванням роблять вітальні, їдальні і кухні. Головне, щоб приміщення знаходились в одній просторовій площині. Подібний підхід до дизайну часто обіграється іменитими дизайнерами. Наприклад відкрите планування часто використовує Тодд Брейчер.
  • Використання насичених але приглушених кольорів. Уже декілька років, на кожній виставці інтер’єрів відвідувачі можуть побачити модну і в цьому сезоні палітру приглушених кольорів. Найбільш актуальні кольори цього року: рожевий, синій, зелений, сірий. Але це повинні бути глибокі, приглушені, розкішні відтінки.
  • Japanordic. Стиль який передбачає поєднання японських і скандинавських мотивів. Суміш цих двох напрямків створює чи не наймодніший стиль в інтер’єрі 2019 року. Дизайнери все частіше звертаються до японських архітектури та інтер’єрів. Серед першовідкривачів даного напрямку дизайнер Ян Кат. Хоча досить часто можна зустріти поєднання лаконічного скандинавського дизайну, і малюнків сакури чи інших виключно японських мотивів.
  • Оксамитові меблі. Модна але досить несподівана тенденція в інтер’єрі 2019 року — оксамит в якості оббивки для меблів. Але в тренді матеріали насичених кольорів. Оксамит використовується не тільки для оформлення подушок, ним повністю прикрашають дивани і крісла. Зазвичай подібні меблі використовуються у вітальні.
  • Лампи декоровані кольоровим та затемненим склом. Це ще одна тенденція 2019 року, яка має всі шанси залишитись актуальною і для 2020 року. Зазвичай для їх виготовлення використовується вітражне скло. Такі лампи виглядають досить цікаво, роблячи світло приємним і м’яким.
  • Меблі і аксесуари з кераміки та бетону. Нова тенденція в дизайні — предмети інтер’єру з природними матеріалами. При цьому мова йде не тільки про керамічний посуд. Наприклад, скоро в квартирах можна буде побачити керамічний столик. Бетон також міцно зайняв свою нішу в дизайні. Але оскільки він досить важкий, робити громіздкі меблі не вийде. Навантаження на підлогу буде занадто великим. А от ідея прикрашати житло аксесуарами ручної роботи з бетону прижилась значно швидше. З бетону можна виробляти підноси, підставки, вази, горщики для рослин і не тільки. Варіантів безліч. До того ж все це можна виготовити своїми руками.
  • Різні матеріали для підлоги. Звучить дивно, але виглядає таке рішення досить цікаво. Якщо ви любите візерунки і незвичайні матеріали, то дана тенденція точно вам сподобається. Цей модний прийом може використовуватися в місцях стику різних матеріалів, наприклад біля каміну. В такому місці поєднання паркету та плитки буде не лише декоративним, але і функціональним кроком.

Якщо не можете визначитись, яке рішення стане найкращим для вашої оселі, зверніться до спеціалістів https://kapitel.lviv.ua/, і вони швидко зможуть вирішити цю проблему.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*