Мітинг проти Табачника у Львові

Мітинг проти Табачника у Львові

Сьогодні, 17 березня, понад 5 тисяч людей зібралися під Львівською облрадою на мітинг проти міністра освіти та науки Дмитра Табачника, який був призначений на цю посаду 11 березня.

На акцію прийшло багато молоді, це передовсім студенти Львівських вузів, представники різних політичних партій, громадських організацій, зокрема ОУН-УПА, об’єднання “Свобода”, інші люди, які не хочуть визнати Табачника міністром української освіти та науки.

Мітинг проти Табачника у Львові

На мітингу було побачити різні плакати і транспаранти з написами “Ні дімократії”, “Не дамо топтати нашу освіту”, “Міносвіти попереджає – тютюн шкідливий”, “Освіта – не тютюн, Табачник – не міністр!!!”, банальним “Геть Табачника!” та багато інших.

Мітинг проти Табачника у Львові

Відео, відзняте на акції протесту у Львові, можете переглянути нижче:

А тим часом у Львівській обласній раді проходила позачергова сесія і було ухвалено звернення до президента Януковича, прем’єра Азарова та голови Верховної Ради Литвина з вимогою звільнити Дмитра Табачника з посади міністра. Подібна сесія відбулася і в Тернопільській облраді.

Також читайте:   Коли вже завершиться цей дурдом з виборами?

Це вже не перший захід протесту проти Табачника. Двома днями раніше – 15 березня – на площі перед Львівським національним університетом було проведено флеш-моб по збору на макулатуру рядянської пропагандистської літератури. Нижче ви можете подивитись відео з цього флеш-мобу:

Отак бунтує Західна Україна. За словами активістів – це лише початок антитабачниківської кампанії. Чи дасть вона хоча б якісь результати – побачимо.

У публікації частково використано фотоматеріал із сайту ZAXID.NET. Також велика подяка bankiduki за надані фото та відео з мітингу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 17.03.2010 пише:

    «Табак приносит вред телу, разрушает разум, отупляет целые нации»(Оноре де Бальзак)

  2. zars 17.03.2010 пише:

    Цитата від вище згадуваного придура: «Галичане – это лакеи, едва научившиеся мыть руки», «практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане».
    Ми тому і не любимо жидів, бо серед них є саме таке гамно.

  3. zars 17.03.2010 пише:

    “…їхні ( галичан – ред.) “герої” (Бандера, Шухевич) для нас – убивці, зрадники і посібники гітлерівських катів”.
    Ну чмо бля…

  4. human 17.03.2010 пише:

    zars, ти зрозумій, що це політичні спекулювання на стереотипах східняків. Адже люди там хороші, просто неосвідчені. В них вся історія починається з 46 року. А що було до того…, що їм сказали, в те вони і повірили. Ще б не повірити, забрали тебе з рідного сибіру, завезли на родючий український чорнозем, ще б тут не повірити у всяку маячню. А жиди, як ти кажеш спекулюють на цьому в своїх інтересах. А ти, я так бачу, свідомий націаналіст, то чому б тобі не перекрити цим жидам повітря. Поїхав би на схід, просвітив би народ. Не траба боятися, агресія проявляється лише відносно агресора. Тихо спокійно розповісти як, що, до чого. А може якраз хтось дослухається, загориться україньска іскра в серцях народу і ,,,,,,,,,,,, ну шось я захопився.

  5. Gena Bukin 18.03.2010 пише:

    Геть Табачника!!!!!

    Хоча навряд чи його звільнять.

  6. gritz 03.04.2010 пише:

    geti zarazu tabachnika

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*