Як я катався на банані

Як я катався на банані

Відпочиваючи на морі чи скажімо на озері, не такому, де тільки жаби плавають, а хоча б таке як у Шацьку у вас є багато можливостей прокататися водоймою. І якщо на озерах надають переважно послуги катання на катамарані і човнах, то на морі подібних послуг набагато більше, тільки бери гаманець і вперед. Від катерів до яхт, від парашута до водних лиж.

А ще останнім часом дуже популярним серед відпочивальників стало катання на банані.

Банан – це не той фрукт, що ви їсте і він росте в Африці, це свого роду надувний матрац розрахований на 8-10 чоловік, який прив’язують до катера і таким чином на ньому катаються.

Одного разу лежачи на пляжі я раптово почув крик організатора того бананчика: «Останній банан на сьогодні, не пропустіть можливість прокататися на ньому і отримати масу емоцій».

Останній він явно не був, бо людей прокататися на незвичайному транспорті виявилося досить багато, але все ж Ваш автор вирішив спробувати.

Якраз не вистачало до повного банану однієї людини, щоб розпочати подорож по морю.

Організатори перед тим, як ви сядете на надувного, видають вам рятувальний жилет, щоб ви не потонули. Це для того, бо під час катання на банані може відбутися різноманітне, зокрема надувний може перевернутися і всі попадають у море. Звісно, що ви не потонете, але це лише за умови що ви будете мати рятувальний жилет або будете плавати поки катер вас не забере.

Також читайте:   Як Воробус дивився футбол на великому екрані

Перевіривши спорядження я як і інші люди сіли на банан, катер завів свій мотор і вперед.

Їдучи на банані люди між собою розмовляють, питаються хто звідки. Виявилося, що зі мною на надувному їхала вся сім’я із Білорусії, тільки я один із України. 🙂 Згодом ми навіть дали назву нашому банану: «Спільний українсько-білоруський банан». 🙂

Коли катер ще не розігнався – не цікаво, а от коли набирає швидкість супер, ви летите на тому банані з шаленою швидкістю і якщо би не ручки за які ви тримаєтеся, вилетіли б за секунду у море.

Доїхавши на середину моря, моторний зупинився, а це означає, що є можливість поплавати, поспостерігати за дельфінами, яких у той час біля нас було достатньо.

Якихось хвилин п’ять, всі погрузилися на борт банану і знов рушили. До речі прикол, коли хтось на переді своєю ногою б’є по воді, тоді всі, хто ззаді – мокрі. 🙂 Та це нічого, при такій жарі, яка стоїть на курорті додаткове охолодження.

Через деякий час ми причалили до берега і подорож бананчиком завершилася, щоб повторитися ще раз?

Насамкінець додам, що ціна півгодинного катання на банані з однієї людини становить 50 гривень.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Nestor 05.08.2010 пише:

    екстрім 😀

  2. Архіваріус 05.08.2010 пише:

    Який там екстрім, так прогулянка … для малахольних пацанів. 😀 😀 😀

  3. yAnTar 06.08.2010 пише:

    Банан – це фігня, я попробувава з дружиною на плюшці покататись – жестяк. На кожному повороті тебе чуть не викидає з неї, все слизьке нема за що ногами затриматись. Коли вийшов на берег – ще 5 хвилин ходив як п’яний 🙂 .

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*