Як організувати поїздку - Блог про Львів

Як організувати поїздку

Поїздка

Місто – це добре. І хороші умови проживання майже у всіх та і роботу легше знайти тут та і більшою кількістю різноманітних послуг можна скористатися чим скажімо у тій же сільській місцевості.

Але, люди такі створіння, що живуть там, де їм зручно і чесно сказати – правильно роблять.

Повертаємося до буденного життя. От ми живемо, ходимо на роботу, бавимо дітей та у один момент Вам все набридає і Ви хочете відпочити.

Сьогодні тема Нашої статті буде називатися: «Як організувати поїздку».

Кожен бачиш ці мури, бруківку, бабок, свідків Єгови, які роздають книжки, корки у місті тощо. Це з часом так проїдається, що аж голова крутиться.

Що робити? А все просто – відпочити. І якщо скажімо літо минуло, це не означає, що не можна організувати якусь поїздку на природу. У нашому ділі – головне ініціатива. Народ пішов такий, що самому бути організатором якось не хочеться. З одного боку це можливо і правильно, а з іншого – ні.

Подумаємо логічно:

Перший варіант – самому організувати поїздку. Чому багато хто цього робити не хоче, бо досить часто виникають такі ситуації, що за всіх домовляєшся, всіх обдзвонюєш, а в кінці кінців виходить так, що більшість може спригнути у останній день.

Такі випадки трапляються і це напевно знає кожен.

Щоб подібного не виникало потрібно заздалегідь брати завдаток, щоб хоча б якось відшкодувати вже заплановану поїздку.

Другий варіант – хотів би їхати, але якби хто організував подорож.

Також читайте:   Вінниця (фотогалерея)

Якщо на подібне будете надіятися, то окрім відпустки в селі чи відпочинку біля хати Вам нічого не світить. Один буде надіятися на іншого, другий у свою чергу ще на іншого і так і нічого не вийде.

Якщо ж все-таки Ви хочете стати ініціатором поїздки і залучити народ, то дотримуйтеся наступних порад, можливо вони Вам у чомусь допоможуть, тим паче якщо поїздку організовуєте вперше.

1. Про намір поїхати на природу чи ще кудись можна повідомити друзів через соціальну мережу В Контакте.

Варіант на перший погляд непоганий, але є один суттєвий мінус: люди не думаючи долучаються до списку людей, хто їде і тим самим збивають з пантелику організатора «шоу-програми». Якщо вже їдеш, то їдь, а не натискай кнопку, б отак захотілося.

2. Найкраще порозмовляти з друзями чи знайомими у телефонному режимі чи при особистій зустрічі.

Від них Ви почуєте дійсно слова: Так, я їду чи Ні, я не їду.

У даному випадку також є мінус, а знаєте який? Стандартно починаються фрази: «хз, побачимо, я скажу, може і так». Відповіді від них можна очікувати довго. З поїздки приїдете, а вони ще думати будуть.

3. Якщо ж люд все ж зголосився їхати, то беріться за організацію, повідомте що оскільки коштує, що брати з собою і тому подібне.

Звичайно як Я зазначав вже вище є ризик витратити більше грошей чим планували, тому їх завжди треба мати при собі із запасом.

Відпочиваймо, бо ми того варті! 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 06.10.2010 пише:

    Саме кращий варіант – це доручити організацію поїзди Воробусу, бо в нього дуже сильна фантазія. Думаю, що таку поїздку ви запам’ятаєте надовго. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*