День народження смайлів - Блог про Львів

День народження смайлів

Смайли

Сьогодні свято, дорогі користувачі блогу. І якщо ви подумаєте що Воробус забувся і ще досі святкує день народження нашого блогу, то ви помиляєтеся.

Все набагато серйозніше, 19 вересня являється днем народженням смайлів . 🙂

Що це за таке свято, хто його відкрив і як його святкувати читайте далі.

Смайли

Багато людей, які користуються Інтернетом і не тільки, зокрема і мобілкою, вже не уявляють свого життя без них – смайлів. Дві крапки і дужка, крапка з комою і дужка, дві крапки і буква P, які тільки комбінації не знають наші користувачі всесвітньої глобальної мережі.

Ці символи відображають смайли, і якщо ви їх не поcтавите, то багато хто може подумати, що ви пишете на повному серйозі, а так кинув смайла і маєш свято. Ахаахахахах.

Мало хто знає, що саме 29 років тому професор університета Карнегі-Мелона Скот Фалман вперше написав згадані символи. Спочатку його винаходу не приділили належної уваги, але, як бачимо, тепер смайли рулять. Їх використовують всі кому не ліньки. Їх можна побачити у багатьох програмах, чатах і так далі.

Ви спитаєте як Воробус відноситься до смайлів? Так от, відповідаю… Смайли я полюбляю за те, що ними можна передати ваші почуття, які ви відчуваєте у дану хвилину. Скажу вам чесно, у мене є подружка, з якою ми спілкуємося за допомогою смайлів. Так як ми напевно спілкується мало люду, тому вже які є, такі є. 🙂

Також читайте:   Вітання з Великоднем

Але, не всі люблять смайли. Є і їх противники, які кажуть, що люди займаються фігнею, що краще піти попити пивця з друзями, погуляти, а не сидіти в Інтернеті і слати один одному смайли.

Це чимось правда, адже колись люди навіть не знали що таке компутер не те що якісь там смайли. Але, такий вже наш з вами світ, що технології з кожним днем розвиваються, тому вже що маємо, те маємо. Змушені з ними змиритися.

Якби не було компів, Інтернету, то прийшлося би і на далі користуватися поштовими голубами, телеграфами, друкарськими машинками… тощо.

Не бути все життя совком? До речі, де зник пан Адекват? Невже йому набрид блог? А може він засвяткувався????????

Але, розмови розмовами, які треба завершувати. Смайли сьогодні святкують своє день народження, вітаємо їх із цим святом.

🙂 🙂 🙂 😉 😛 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Roman 19.09.2011 пише:

    і чо? 🙁

  2. _serg_ 20.09.2011 пише:

    оце так свято, вааааааав… треба піти напитися за здоров’я смайлів 😀

  3. PVS 20.09.2011 пише:

    _serg_ пише: напитися за здоров’я смайлів

    За кожного персонально!

  4. Stakeholder 20.09.2011 пише:

    смайли звичайно необхідні при текстовому спілкуванні, інакше як передати настрій з яким ви пишете окрему фразу? Єдине що напрягає то це люди, які ними зловживають, особливо багато таких людей я помічав у чатах коли ще сидів у них в старі добрі часи: заходить якась школота і тупо кидає відразу 10 ржачних смайлів, і потім додає їх до кожної фрази, я таких практично відразу кидав в ігнор щоб не засмічували екран). Тож побажаю всім використовувати смайли з користю для вас і для вашого імейджу).

  5. _serg_ 20.09.2011 пише:

    PVS пише: За кожного персонально

    А потім за всіх разом 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*