Чи треба жити разом із своєю половинкою до весілля? - Блог про Львів

Чи треба жити разом із своєю половинкою до весілля?

Разом лише на природі

Ми народжуємося, йдемо до школи, ростемо, ростемо, потім нас очікує робота і так далі. На перших порах нас нічого не цікавить, але згодом стаючи більш зрілими, розуміємо що треба вже думати про особисте життя, треба якось знайти цю другу половинку, яка бігає по світі і поступово заводити сім’ю.

Ніхто ж не хоче залишитися самим. Як ви, мабуть, зрозуміли, сьогодні мова піде про сімейне життя і чергова стаття буде у розділі «Проблеми молоді».

Про що буде стаття? Досить часто чую від людей, що є проблема із розумінням того, що пари живуть разом до весілля. Хто цього не розуміє? Звісно, що батьки.

От буквально «живий» приклад. Поїхав я якось до свого колеги, сидимо такі попиваємо 1517 і він мені розповідає, що змушений був винаймати квартиру, бо батьки не дозволяють йому жити з дівчиною вдома поки ті не одружаться. Напевно із такою проблемою зіштовхувалася не одна пара.

Як до цього відноситися? Як завжди, думок по цьому питанню є ой як багато. Одні кажуть, що нічого поганого у цьому нема, інші, що це явна розпуста.

Перше чим почати когось судити скажу, що наші батьки все-таки прожили на відміну від нас вже досить таки багато років і їхню думку треба поважати. У їхні роки кавалери до дівчат чи дівчата до кавалерів ходили, але щоб разом жити такого не було, бо це вважалося розпустою.

Також читайте:   Чому глючать телефони на 2 сімки?

Зараз часи змінилися і як полюбляють казати молоді люди, цитую: «Ми живемо по-європейськи». Цікаво, а ми що не в Європі? 😀 Але, це таке.

Чи варто жити разом до весілля? З одного боку – це добре, а з іншого не дуже.

Чому так за нас переживають батьки? Вони хочуть, щоб у своїх дітей все було добре, щоб не наробили біди, щоб не зробив дівчині дитини і згодом не кинув і так далі. І варто сказати, їх можна зрозуміти.

Зустрічатися то можна, десь разом їздити, але спати неодруженій парі із батьками – зась.

Інша точка зору. Пара не живе разом, через деякий час одружується, вони розуміють, що жити разом не можуть, все набридає і до побачення. А ще бувають проблеми сексуального характеру. Так, це правда і цього нема чого соромитися.

І що робити у такому випадку? Напевно, все-таки, робити так як мій товариш – винаймати квартиру. Задоволення не із дешевих, але і батьки вас лаяти не будуть, що дівчина дому не має, що спить де хоче, і ви будете задоволені.

Якби там не було – вибір за вами, адже вам далі жити, а батьки не вічні.

“Як постелите собі, так і виспитеся”, – так казали колись старші люди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Полюбе треба жити разом перед одруженням, до того ж чимало часу. Щоб визначити чи ви сходитесь в побуті. Бо після романтичного періоду(сліпої любові), а це приблизно складає 2, ну максимум 3 роки іде вже просто привикання. І якщо люди в побуті не сходяться, то майбутнього у їхніх стосунків немає.

  2. Stakeholder 13.09.2012 пише:

    Владислав, період сліпої любові 2-3 роки? ше не бачив шоб когось так гребло 😀

  3. Andr1y 14.09.2012 пише:

    Владислав, не варто створювати сім’ю, якщо “не зійшлися в побуті” розглядається як причина не бути разом 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*