Нові ініціативи влади. Понти до сміху - Блог про Львів

Нові ініціативи влади. Понти до сміху

Верховна Рада України

Повним ходом йде підготовка до першого засідання новообраної Верховної Ради України. Працює підготовча група. Опозиційні фракції вимагали згоди більшості на одноосібне голосування. Регіонали не захотіли виконувати конституційну норму. «Свобода», «Удар» і «Батьківщина» наразі не приходять на засідання тої «підготовки».

Ригіони і комуністи почали приколюватися далі. Вони запропонували свій проект розміщення фракцій у парламенті. Як пихато-амбітні, дони собі забрали сам центр перед трибуною і президією. А всіх інших повідсували куди тільки захотіли.

схема місць у Верховній раді

На пропонованій схемі певними кольорами відзначено, як собі уявляє провладна сила місце і роль своїх опонентів. Жовтий колір – “Свобода”, червоний – КПУ, рожевий – “Батьківщина”, коричневий – “Удар”, синій – самовисуванці, зелений – ПР, темно-коричневий за місцями ПР – мажоритарники від ПР.

Наївні регіонали думають, що якщо свободівці будуть розміщатись подалі від їхньої фракції і трибуни, то важче буде здійснювати блокування. Хохмачі та й годі! Наші хлопці з бандерштату зможуть відстояти національно-конституційні засади навіть з коридорів-кулуарів. А якщо вони вже в Раді – ніякі маніпуляції з місцесидінням не врятує морду ригіонала чи комуняки від пронизливого погляду впевненого у собі й у свої цілі націоналіста.

Також читайте:   Екс-гравець «Шахтаря» балотується в депутати

Все це, справді, має бути весело і цікаво. Шоу тільки починається!

Досить оригінально посадили депутатів-самовисуванців. Тобто разом. Уявіть собі Михальчишина, Сех і Фаріон які мають сидіти, скажімо, з Балогою, Герегою чи Ляшком. Та то радості «Свободі» буде! Вони таких клоунів просто зацофають (як мінімум) до істерики. А може й до політичного інсульту… І чим думала та підготовча групова комісія.

Як мало бути правильно? В усіх парламентах правлячі партії розміщують по праву руку від спікера, опозицію – по ліву руку від глави законодавчого органу. Часто у центрі залу виділяють місця для центристів та лібералів (якщо такі проходили до парламенту). І ніхто не заморочує собі голову, хто понтовіше буде протирати дорогі костюми на м’яких законотворчих кріслах.

Збоченість свідомості влади доходить просто до смішного. Бо повний абсурд – демонструвати свою тіпа крутість місцерозташуванням у залі засідань. Пацанюри, де б ви не сиділи, по яких пеньках ви б не скакали, харьку начистити вам завжди зможуть.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. PVS 06.12.2012 пише:

    Офтопік, але я так більше не можу:
    хочу zars.com або хоча б vorobus.com/zars.rss !
    хочу читати розумні речі окремо від бздур!

  2. Jorgen 06.12.2012 пише:

    PVS пише:

    Офтопік, але я так більше не можу:
    хочу zars.com або хоча б vorobus.com/zars.rss !
    хочу читати розумні речі окремо від бздур!

    ось тобі http://vorobus.com/author/zars

  3. PVS 07.12.2012 пише:

    Ура!!!
    Додаю http://vorobus.com/author/zars/feed в rss-читалку!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*