«Євро-2012» у Львові триває… - Блог про Львів

«Євро-2012» у Львові триває…

«Євро-2012» у Львові триває...

Прекрасне місто Львів завжди був для нас ідеалом шляхетності, романтичних мрій та добрих можливостей. Розумію елемент пафосності такого твердження. Ми, львів’яни, можливо звикли до львівської архітектури, кави, мистецьких перформансів і з певним снобізмом ставимося до того, що у нас є.

А ще ми вміємо нарікати на туристів, які приїжджають до нас і звинувачувати їх у тому, що вони заважають відпочивати нам, аборигенам міста Лева. Критично ставимося до міської влади – мовляв, ви індустрію туризму розвиваєте заради чужих, а ми страждаємо від незручностей.

Коли рік тому було Євро-2012, у більшості своїй, львів’яни ну дуже вже гордилися своїм містом і ну дуже вже поблажливо сприймали п’яно-веселі витівки европейців-туристів. Частина міських жителів навіть на цьому змогла підзаробити. Зрештою ця стратегічна футбольна акція була однозначно позитивом для життя не тільки Львова, але й України вцілому.

Виявляється, наша рідна міська влада (тобто міськрада) ще досі утримує за наші податки департамент „Євро-2012”. (!?!!!). Друзі, та то прикол з приколів. Не досить є великий євростадіон під Пустомитами, то ще й чиновники від „Євро” у Львові досі працюють на благо українського спорту.

Також читайте:   Львів сьогодні (фотогалерея)

Недавно у пресі пройшла інформація, що цей департамент навіть 1 квітня сього року виграв тендер у суміжного департаменту Львівської міської ради КП „Ратуша-сервіс” з надання транспортних послуг під грифом „Євро-2012” на суму 97 тис. гривень. Тобто з міського бюджету 2013 року на потреби євро чемпіонату (!) ідуть грошенята. Розуміючи, що цей казус більше формальний, ніж реальний, все ж це викликає обурення.

Якщо у міській раді дійсно потрібна структура, яка включає у себе управління міжвідомчої координації, управління туризму, управління адміністрування, будівництва і розвитку інфраструктури то перейменуйте нарешті цей департамент. Не смішіть людей!

З іншого боку, скорочувати „вірних” чиновників мер не хоче. Навіть при процедурі перейменування департаменту „Євро-2012” у депутатів ради мають виникнути питання з кількості чинуш, потреби збереження окремих управлінь. Згоди між мером і більшістю депутатського корпусу немає. Відповідно формального перейменування не буде. Буде реорганізація із скороченням. А Садовому, напевно, шкода втрачати роздутий штат чиновників. Напевне є у нього певні „свої міркування”…

Наразі залишається прикол – у 2013 році у Львові працює департамент „Євро-2012”.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*