Як обманюють у супермаркетах - Блог про Львів

Як обманюють у супермаркетах

Як обманюють у супермаркетах

Не любить Воробус супермаркетів і хай їм грець. Можливо хтось зараз почне мене критикувати, але це моя точка зору, а чи погодитеся ви з нею це вже ваша справа.

От наступає свято Миколая, люди активно скуповують продукти, подарунки в цих великих магазинах самообслуговування. Починаються величезні черги, а чому?

Все просто, скільки разів зауважував у супермаркетах що працює одна чи дві каси. Невже так важко із таким великим оборотом супермаркету поставити працювати не дві а хоча б 5-ть кас.

Ну, реально, черги бувають таким великими, що аж більше не хочеться туди заходити. Який вихід? Все просто, сваритися із керівниками супермаркету. Так, це трохи по-хамськи, але іншого виходу я не бачу.

Але, і це ще не все. У супермаркетах дуже часто полюбляють обманювати людей. Як саме? Зараз про це розкажу.

Перший обман покупців можна зробити на цінниках.

Хто уважний, той на касі гляне а скільки ж коштує той чи інший товар. А кому по барабану, тому вважайте навішали на вуха макаронів.

Як відбувається обман? Наприклад, ви купляєте фрукти. Стоїть ціна там на ківі 10 гривень. Ви берете ящик, приходите на касу, а там вибиває не 10 гривень, а цілих 12-ть. Звісно, цих дві гривні у великому чеку зауважити важко, але хто уважний це запросто побачить.

Також читайте:   В Україні підняли мінімальну зарплату

Скільки разів у Воробуса подібне траплялося і в багатьох супермаркетах. Коли починаєш сваритися і спілкуватися з керівництвом супермаркету, то вони посилаються на працівників, що забули змінити цінник й так далі. Одним словом – лохотрон.

Другий обман – це протерміновані продукти.

Коли ви приходите купляти ту ж сметану, кефір, то запам’ятайте, на самому верху лежать найстаріші товари. Це елементи маркетингу. Покупець навіть не зауважує як його обманули.

Наприклад, зверху лежить сметана, які спожити треба до 19 грудня, а під низом та, яку треба спожити до 23 грудня. От вам і ефект.

Третій обман – акції.

Скільки разів переконувався на тому, що товари, які попадають під шалену знижку не хорошої якості. Пам’ятаю раз купив апельсини по значно зниженій ціні. Прийшов додому, розрізав їх, а вони такі що їсти майже неможливо. От вам і акція. Те саме впевнений відбувається і з іншими продуктами.

Тому, моя вам порада, якщо себе поважаєте, ніколи не беріть нічого по зниженій ціні. Щось в цьому товарі не так.

Як себе захистити? Та можете звернутися в управління з прав споживачів, писати скарги у відповідні книги, просто сваритися із адміністрацією або ж просто бути уважним.

Нехай щастить…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Ксю 19.12.2013 пише:

    Те, що першими стоять продукти, у яких скоріше підходить термін придатності, не маркетинг, а метод ФІФО списання виробничих запасів. Облік.

  2. Омелян Косопизд 19.12.2013 пише:

    А ще можна на халяву пощибати винограду , зїсти цукерку або шоколадний сирок 😈

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*