Хто ховається за аватаркою в соціальних мережах - Блог про Львів

Хто ховається за аватаркою в соціальних мережах

Хто ж там?

Теми знайомства хлопця та дівчини і подальший розвиток їхніх стосунків були актуальними колись, є актуальними і зараз.

Познайомитися із (з часом коханою) людиною можна на вулиці, на дискотеці, на футболі, на весіллі, на морі, в горах, в інтернеті тощо.

Саме про інтернет-знайомства сьогодні і буде мова у черговій публікації на блозі.

Отже, із розвитком технології все більшої популярності набули знайомства через інтернет. Знайомий навіть колись жартома казав, що тепер в дівчат питають при зустрічі не номер мобільного телефону, а ім’я в соціальних мереж.

Отримавши бажане, хлопець заходить згодом на сторінку дівчини, переглядає її фото і вже потім вирішує чи запрошувати її на здибанку чи ні. А сторінка в соціальній мережі, до слова, може багато чого розповісти про людину.

Але, знову ж таки, цю людину ви хоча б колись бачили. Ну, принаймні контактні дані вона вам давала.

Є також певна спільнота людей, яка починає знайомитися з людьми методом випадкового вибору. Ось тут вже і починаються найцікавіші казуси.

Особисто я в такі знайомства не вірю. Ще колись мене один пан навчив думати на один крок вперед.

Скажімо якщо ви можете створити фейковий акаунт, поставити на фото там цицькасту тьолочку, то чому це не може зробити інша людина?

І починається промивання мізків, ви захоплюєтеся дівчиною, а насправді там може сидіти людина, яка просто хоче розважитися бо скучно сидіти вдома.

Також читайте:   Я забив на соціальні мережі

Як вирахувати фейковий акаунт? Насправді є дуже багато способів.

1. Як на мене, найкращий, не спілкуватися взагалі із незнайомими людьми в інтернеті. Вам що реального життя мало? Відповідно якщо нікого додавати не будеш, то і проблем не буде.

2. Якщо ж, побавитися хочете, то можете розпочати випитувати людину про її життя, хобі, захоплення, де любить відпочивати й так далі.

Так, це може нічого не дати, але десь ваш співрозмовник може себе «спалити». Не такий він мудрий як здається.

3. Уважно перегляньте сторінку людини з якою спілкується, а саме які там записи, коли вони були створені, скільки є друзів і так далі.

Якщо дуже мало друзів, то ясне діло, що сторінка була створена нещодавно.

4. Стиль спілкування.

Наприклад, я би не міг сидіти під іншим акаунтом. Чому? Все просто, у мене є кілька слів, які часто вживаю. І якщо я ці слова буду вживати під фейком, то мене одразу ж впізнають.

5. Просіть людину поговорити по скайпу, нехай увімкне камеру.

Знаю, багато хто цього робити не буде, але все рівно, вам втрачати нема чого.

І взагалі, краще знайомитися в реальному житті. Є дуже багато молодих людей, які шукають свої половинки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. вюн 04.07.2014 пише:

    Воробус, таке питаннячко. Зайшовши на сайт з продажі автомобілів, замітив велику різницю між авто на українській та на польській реєстрації. Таке питання, чи можна легально їздити по Україні на автомобілі з польською реєстрацією. Прогугливши знайшов, що можна їздити на іноземному авто 1 рік згідно Стамбульської конвенції, але постійно зупиняють Даішники і можуть забрати автомобіль. Таке питання, після підписання асоціації України з ЄС змінилось щось? Чи можна тепер легально їздити на автомобілі з Європи?

  2. vrubli 04.07.2014 пише:

    вюн, не туди Ви з такими питаннями звертаєтесь 🙂
    Аніж питати у Воробуса краще почитайте статтю вікіпедії про угоду.
    Наскільки я знаю угода політичного та економічного змісту.
    Щодо автомобільних правил – вони не змінились, мають бути зміни щодо імпорту авто, але щодо пересування на іноземних номерних знаках ні – ми ж іще не частина ЄС, а лише будемо з ними співпрацювати.

  3. вюн 04.07.2014 пише:

    vrubli, Згідно цієї угоди розмитнення як було, так і є 🙂 Але ж все рівно є велика кількість автомобілів на польських номерах, литовських, чи німецьких, адже вони набагато дешевші не розмитнені, ніж розмитнені. Мене цікавить експлуатація не розмитнених автомобілів і проблеми, які виникають під час експлуатації.

  4. vrubli 04.07.2014 пише:

    вюн, розмитнення звісно було і є, але ціни на імпортні авто мали б знизитись (у довгостроковій перспективі).
    Щодо використання нерозмитнених: ту ж Стамбульську конвенцію ніхто ж не відміняв, правда? І може Вам стане легше – вона не одностороння – наскільки мені переповідали мої друзі, що мають з цим справу – для авто з українськими номерами в Європі діє таке ж правило.

  5. вюн 04.07.2014 пише:

    vrubli, так то так, ціни на імпортні авто будуть знижатись, але всього лише на 1% щороку. Згідно Стамбульської конвенції можна їздити на автомобілі з іноземною реєстрацією 1 рік, перетинати кордон, і знову рік їздити. Мене як раз цікавить, експлуатація такого автомобіля, які проблеми будуть виникати, якщо таке авто придбати.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*