Поради лижникам-початківцям

Поради лижникам-початківцям

Черговий робочий день триває, а з ним і з’являються нові публікації на нашому ресурсі. Основною темою цього дня є сонливість людей, бо кого не спитаю, то всі як один кажуть що дуже себе погано почувають, хочуть спати і так далі.

Є домисли, що це все від погоди адже вже незабаром буде падати сніг і людський організм потрохи має до нього звикнути.

Натомість радіють похолоданню люди, які полюбляють зимові види спорту такі як: лижі чи сноуборд. Воробус до цих людей якраз відноситься і вже чекає не дочекається відкриття чергового сезону.

Все йде до того, що першим сезон відкриється на Буковелі. Приблизно це відбудеться на початку грудня. Хоча, якщо температура повітря опуститься до мінусової вже незабаром, то відкриття може відбутися ще швидше.

Цього року автор блогу знову планує багато кататися. А ще все йде до того, що поїде зі мною багато новачків.

Так от, щоб довго кожному із них не писати що там і до чого у цій статті дам поради лижникам-початківцям, а що ж треба брати із собою коли вперше їдеш кататися на лижах.

1. Гроші.

Вони будуть потрібні для того щоб оплатити проїзд в автобусі, абонементи на катання і той же прокат лиж. «Капусти» треба з собою брати достатньо, а то ситуації бувають різні. Одна із них – це можливість поламати лижі чи кріплення до них.

Також читайте:   Буковель. Ціни на послуги в новому сезоні

Скільки катаюся подібного ніколи не мав, але в житті буває всіляке.

2. Відповідний одяг.

Якщо є лижний костюм, то беріть його. Якщо ж нема, то прийдеться брати спортивні штани. Бажано дві пари тому що в кінця дня треба буде перевдягтися. Це саме стосується і рукавиць.

Одним словом, беріть всього побільше, але так щоб вмістилося в рюкзак, який згодом можна буде здати в камеру для зберігання речей.

3. Їжа.

Тут вже все залежить від вас. На лижних курортах часто харчування є дорогим, тому взяти із собою кілька канапок не те що можна, а треба. Як варіант гаряче вино чи чай в термос.

Їхати ж автобусом на той же Буковель близько 5-6 годин. Треба ж таки щось їсти і пити. Хоча, можна і спати.

4. Друга-професіонала і картку трас.

Коли приїде на курорт треба або щоб вас навчив кататися ваш друг (подруга) або ж треба скористатися послугами інструкторів.

Самому теж можна вчитися, але все треба розпочинати із найлегших гірок.

5. Впевненість та хорошу компанію.

Думаю не варто говорити про те, що коли стаєш на лижі боятися не треба. Боятися – це для слабаків. Якщо аж дуже вже ноги трусяться випийте 50 грам коньяку і вперед.

Все у вас вийде…

Ну, і насамкінець, за фото не забудьте. Із селфі не знаю як вийде, а от просто напам’ять має вийти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. De_Funker 19.11.2014 пише:

    200 грам “горючого” і вперед!)))

  2. Вертоліт 19.11.2014 пише:

    І не боятись падати) бачив людей котрі не можуть навчитись кататись бо бояться впасти ) :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*