Футбол. Чемпіонат України. Карпати перемагають Олімпік (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати перемагають Олімпік (відео)

Карпати - Олмпік

У 16-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Донецьк – колектив «Олімпік».

На радість львівським вболівальникам футболу ця гра завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 4-1.

Вміють наші футболісти грати з Олімпіком і вкотре це було доведено у звітній грі. Перемога, перемогою, але дуже вже було образливо за те, що так мало сьогодні на грі зібралося людей.

Причини? Їх є багато:

– багато спортивних подій у Львові, які фактично дублювалися у часі. Окрім Карпат в 13 годині розпочався поєдинок між футзальними: Енергією та Спортлідером, а в 15-й вже грали товариський поєдинок жіночі збірні України та Італії;

– холодна погода на вулиці. Коли падає дощ, холодно, явно не хочеться йти на стадіон;

– після матчів збірної та Ліги Чемпіонів йти на Карпати – Олімпік йти якось ліньки.

Тим не менше, та нечисленна публіка, яка прийшла на цю гру, побачила феєричну перемогу львівської команди.

Фактично все тривало до 15-ої хвилини, коли за фол останньої надії з поля був вилучений кіпер Олімпіка – Махарадзе. Пенальті вдало реалізував Кожанов, а через 5-ть хвилин чудовий удар вдається Чачуа.

До честі гостей один гол вони зуміли відіграти. Це зі штрафного вдало пробив – Матяж.

Також читайте:   «Галицька здоба» розгромно поступилася «Володимиру»

2-1 і знову мит пропускаємо у меншості…

В другому таймі Олімпік старався, багато рухався, мав моменти, але всю гру грати без одного гравця теж важко.

У підсумку, Карпати взяли і зловили їх на контратаці – відзначився Худоб’як. Ну, а «цвях в домовину» гостей поставив Кльоц, який з третього удару таки пробив резервного кіпера донеччан – Литовченка.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу нашої команди із рахунком 4-1, а це означає, що саме «леви» набирають три залікові пункти і завдяки ним переміщуються на шосту сходинку в турнірній таблиці.

Зараз в активі нашого колективу 21 очко і це вже фактично зона Ліги Європи. І от уявіть собі зараз команду покине їхній головний тренер і прийде новий.

Знову будуть перебудови, зміна гравців і так далі? Радив би керівництву клубу таки продовжити співпрацю з Ігорем Йовічівічем. Кращого тренера для нас я поки не бачу.

Побачимо як буде складатися ситуація далі, а поки що, насамкінець додам, що наступний поєдинок наша команда проведе 3 грудня. У рамках пропущеного 12-ого туру, львівські Карпати будуть на виїзді зустрічатися із донецьким Шахтарем.

Ця гра відбудеться у місті Одеса й розпочнеться о 17 годині за київським часом. Пряму трансляцію, до речі, можна буде переглянути на телеканалі «Футбол1».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*