Хто лише не ходить за показами лічильників - Блог про Львів

Хто лише не ходить за показами лічильників

Показники лічильників

Ну, а завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде пост-обурення одного з наших читачів на тему подачі показників лічильників.

Думаю ця тема є актуальною, тому що у кожного з нас є лічильники і час від часу треба комусь то давати показники.

Далі надаю слово людині з іменем Андрій, висловить своє обурення.

Доброго дня, Воробусе і вся спільнота, яка тут знаходиться. Не знаю як вам, а мені вже набридло дивитися на те, як до хати приходять кожного разу нові люди щоб зняти показники лічильника.

Це робиться від місяця до місяця і що мені не подобається, що я не знаю хто ця людина. А якщо це злодій чи якась інша служба?

Зараз така ситуація в країні, що можна очікувати чого лише завгодно, плюс в людей повно зброї на руках.

Не дивуюся, що таких як я є також багато і вони просто не впускають цих людей до своїх домівок.

Що залишається робити? Або не давати показники лічильників або ж таки впускати цих людей.

Порадьте що робити?

Воробус не аж такий геніальний спеціаліст в цих справах, але таки дам кілька порад.

Людей, що там працюють також можна зрозуміти. Наскільки мені відомо плинність кадрів пов’язана з тим, що їхні підприємства платять малі заробітні платні.

Також читайте:   Чи варто ставити камери спостереження в будинку?

Яка людина захоче ходити по хатах, слухати різні нарікання на свій адрес, підприємство? А ще й ті ж контори, як для прикладу, Львівгаз сам потім бере й дописує куби.

Що робити в даному випадку?

Все просто, можна в людей, що звіряють показники лічильників попросити мобільний номер або ж домашній згодиться щоб в разі чого їм зателефонувати й повідомити скільки кубів там налетить.

Також знаю що мої сусіди люблять залишати біля лічильників папірець, де написано покази лічильника за конкретний період часу.

Перевіряючий приходить і бачить цей папірець, відповідно списує показники і йде собі далі.

А найкращий спосіб – це оплачувати самому через Інтернет. Сподіваюся, що колись ми до цього доростемо, що не буде набридливих квитанцій, вистоювань в чергах, де бабусі одна одну посилають далеко і назавжди, а все буде автоматизовано.

Людина заходить в Інтернет, в неї є свій рахунок, кількість нарахованих кубів і вона їх оплачує. А, для прикладу, раз в пів року до неї може навідатися перевірка, яка буде дивитися чи вірно ви подаєте показники чи ні.
Ну, можливо, Воробус щось не так зараз думає, але принаймні ідея є.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 27.03.2016 пише:

    Хтось давно розвиває розумні міста та Інтернет речей, а в нас досі ходять по хатах щоб записати покази лічильника. На фоні такого геніального менеджменту історії про те що IT є пріоритетним напрямком в Україні звучать якось непереконливо.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*