Чистка килимів від професіоналів: види, плюси і мінуси, де замовити у Львові - Блог про Львів

Чистка килимів від професіоналів: види, плюси і мінуси, де замовити у Львові

килим

Основною відмінністю професійної чистки килимів від домашнього чищення є якісне видалення будь-яких типів забруднення. Адже домогтися ідеальної чистоти підлогового покриття за допомогою підручних засобів неможливо.

Професійна хімчистка виконується за допомогою спеціалізованого миючого обладнання та засобів побутової хімії. При цьому видаляються забруднення, розташовані не тільки в зоні видимості, але і в глибині ворсу, і в самому низу килима. Отримати подібний ефект, що очищає під час стандартної домашнього прибирання у вас не вийде. До того ж клінінг килимових покриттів особливо зручний тим, що бригада професіоналів приїде за вказаною адресою в строго обумовлений час і виконає чистку.

Хімчистка килимів, яку пропонують сучасні клінінгові компанії, буває трьох видів:

  1. суха,
  2. екстракторна,
  3. інтенсивна.

Суха чистка килимового покриття відноситься до щадних способів. Найчастіше її практикують при незначному забрудненні килима. Цей різновид хімчистки підійде і при помірному ступені забрудненості.

Процес включає кілька етапів:

  • чистка покриття вакуумним пилососом;
  • обробка килима миючим засобом з ефектом плямовивідника;
  • використання сухого пара для активізації кошти;
  • видалення бруду за допомогою пилососа.

Суха хімчистка ідеально підходить для вовняних килимів.

Екстракторна хімчистка килимів рекомендується для видалення забруднень середньої інтенсивності і передбачає застосування миючого пилососа. Вологе чищення дає відмінні результати, видаляючи весь бруд, який скопився у глибині ворсу, включаючи саму основу килима. Не використовується на делікатних килимових покриттях, наприклад, виробах ручної роботи.

Інтенсивне чищення практикується при стійких забрудненнях. Процедура представляє глибоку вакуумну очистку поверхні килима із застосуванням професійних засобів для виведення плям. Професійна хімчистка килимів може проводитися за допомогою пари.

Послуга користується популярністю, що пояснюється її мобільністю: парогенератори можуть бути доставлені на будь-яку адресу. Крім того, в процесі чистки не використовуються будь-які миючі засоби. Безперечними плюсами використання пара стають швидкість і екологічність, а мінусом – відсутність ефекту при значній мірі забруднення килима.

Після завершення професійної хімчистки необхідно дочекатися повного висихання покриття для підлоги. Швидкість випаровування залишкової вологи залежить від декількох факторів: температури повітря в квартирі, швидкості його циркуляції, а також товщини килима. В середньому сушка займає 3-12 годин.

Якщо вам потрібно якісно і професійно почистити килим у Львові, заходьте на сайт https://carpetclean.pro, залишайте заявку і з вами обов’язково зв’яжеться менеджер, який проконсультує щодо ціни і термінів хімчистки саме вашого покриття.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*