Книга, яка зацікавила багатьох (“Кафе на краю світу”) - Блог про Львів

Книга, яка зацікавила багатьох (“Кафе на краю світу”)

Кафе на краю світу

Таке вже життя у Воробуса, що не можу собі спланувати щось на декілька днів вперед. Ритм шалений. Хоча, часто буває й таке, що можу спокійно посидіти вдома й навіть прочитати книгу.

Не сказав би що є аж таким поціновувачем книг, але інколи мене на них «пробиває». Незважаючи на відношення до книг, їх я не часто купую. Це карантин допоміг придбати декілька цікавих. Купив, деякі прочитав, а деякі сховав на полицю до кращих часів.

Прийшов якось з роботи, почав прибирати на своєму столі, який нагадує мені піцу й раптом до рук мені потрапляє книга «Кафе на краю світу». Взяв у руки, почав читати її резюме, зацікавився й почалася моя читанина.

Сторінку за сторінкою я перегортав (всього їх там 127) і навіть не зрозумів як книга була прочитана. Глянув на годинник, була друга година ночі, а я навіть не зауважив цього. Час ніби зупинився для мене.

Будете сміятися, але через декілька днів виклав фото книги у соціальні мережі. Здивувався, адже почали мені писати дівчата з проханням дати прочитати цей бестселер-мотиватор №1. Звісно, що нікому я не відмовлю, тим більше дівчатам. Просто кожному дам по черзі. Якщо добре взятися, то за день-два її можна осилити. Найголовніше мати бажання.

Також читайте:   Микола Петренко "Нагорна Сповідь"

Тепер декілька слів про «Кафе на краю» світу». Автор книги розповідає про те, як буденне життя може зіпсувати людину. Коли вона йде на роботу, то забуває за друзів, за близьких, за те, що треба й їм інколи приділити час. Колись це мине, але, оглянувшись, можна й, згадуваних вище людей, не побачити біля себе.

Саме ми творці свого щастя. Як собі постелимо, так і виспимося. Одна справа спати в теплому ліжечку, а інша – на вокзалі чи просто на холодній землі.

Головний герой вирішив відпочити від буденності, взяв авто й поїхав подорожувати. Знав би він тоді, що доля його заведе у цікаве кафе.

Чим воно незвичайне, які пригоди очікували на чоловіка в ньому читайте. Більше нічого розповідати не буду, адже буде не цікаво.

Додам, що «Кафе на краю світу» переклали 41 мовою. Автор – Джон П. Стрелекі.

Читай з Воробусом разом!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*