Як обрати рибні консерви? - Блог про Львів

Як обрати рибні консерви?

рибні консерви

Смачні рибні консерви люблять усі, адже це унікальний продукт, який можна використовувати в якості самостійного делікатесу або для приготування різних кулінарних шедеврів. Кілька в томаті, шпроти або тунець в баночках представлені в широкому асортименті, а щоб не помилитися при виборі якісного товару, достатньо оформити покупку на https://zakupka.com/t/rybnye-konservy-3368/ та враховувати рекомендації фахівців з вибору смачних делікатесів.

На що звертати увагу купуючи консерви?

Консерви – це смачний перекус, а також ситна вечеря в залежності від виду риби. Їх можна вживати, як самостійну страву або використовувати для приготування салатів. А щоб не помилитися при виборі якісного товару необхідно звертати увагу на:

  • банку. Рівна та чиста банка є запорукою того, що ви купуєте їжу саме в тому вигляді, в якому виробник відправив його до магазину. Пом’ята ємність свідчить про пошкодження всередині банки, а значить її якість може не відповідати дійсності;
  • маркування. Воно повинно бути рельєфним. Утоплене маркування всередину банки говорить про сумнівну якість товару;
  • склад. Ідеальним складом вважається той, в якому присутня тільки риба, спеції та сіль. Іноді склад може містити масло чи томатний соус.

Виробники пропонують кілька варіантів товарів: із натурального матеріалу чи підготовлених напівфабрикатів. Перші вважаються найбільш якісними та корисними, адже натуральна риба піддається термічній обробці, яка зберігає природний аромат і смак. А товари другого типу створюється із використанням додаткових інгредієнтів (спецій, рослинного масла), завдяки яким повністю змінюються смакові властивості риби.

рибні консерви

Основні види рибних консервів

Серед найбільш популярних видів слід виділити:

  • шпроти. Високоякісний делікатес відрізняється особливим укладанням – животиками вгору. Причому фахівці рекомендують вибирати тих виробників, які розташовані поблизу моря, так як їх товари створюються із найсвіжішої сировини;
  • тунець, який відноситься до дорогої риби. У складі має бути присутня тільки риба та спеції;
  • сардини в маслі – це складний за технологією приготування делікатес, тому перед покупкою краще орієнтуватися на ціну;
  • печінка тріски. Щоб їжа не розчарувала, а порадувала ваші смакові рецептори, досить звернути увагу на тару: по ГОСТу повинна бути вказана маса самої печінки за винятком заливки, також на упаковці ви зможете ознайомитися з якої саме сировини вона була приготовлена ​​(замороженої чи свіжої).

Консервована продукція відрізняється рядом переваг, адже в такій упаковці риба повністю зберігає свої корисні властивості. Завдяки процесу пастеризації, сировина зберігає всі свої якості, включаючи вітаміни та мікроелементи (фосфор, йод, калій). А за поживністю вона може сміливо конкурувати з м’ясом, тим більше що за показниками засвоюваності вона перевершує його в рази. А антиоксиданти лікопін та бета каротин досягають піку своєї користі саме після термічної обробки.

Також до переваг можна віднести велику кількість мікро- та макроелементів, легке засвоєння, а також можливість тривалого зберігання. Але є мінуси. Наприклад, неякісні, хімічні добавки можуть істотно знизити кількість користі від такої їжі, тому обирати товари слід тільки від перевірених виробників.

Завдяки різноманіттю вибору ви можете придбати ідеальний варіант відповідно до своїх смакових уподобань. Тунець, шпроти чи печінка тріски представлені ​​в широкому асортименті. Головне перед покупкою не економити та ретельно вивчати склад обраного продукту.

Матеріал підготували за підтримки маркетплейса Закупка.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*