Клінінг: завершальний етап ремонту - Блог про Львів

Клінінг: завершальний етап ремонту

клінінг

Немає нічого більш приємного, ніж завершення ремонту у Вашому будинку чи квартирі. Ви отримуєте новий свій особистий простір та натхненний фон для початку Вашого дня. Однак насправді все, що Ви можете побачити у квартирі одразу після ремонту – сміття, пил у всіх куточках вашого будинку і недостатньо свіжого повітря. Видовище може бути досить знеохочувальним, але якщо у Вас попереду вільний день і додаткова пара рук, які можуть Вам допомогти, Ви можете зробити це дуже швидко.

Чи є у вас на це енергія та час? Скільки часу у вас це займе? Чи залишились у вас кошти на які ви могли б витратити на чистоту? Якщо так, то краще довірити цю роботу професіоналам. Зорієнтуватися в асортименті послуг та порядку цін можна на сайті клінінгової компанії у Львові https://uborka24.com.ua/ua/lviv. Різні обставини визначатимуть, хто виконує цю роботу, але ретельне очищення має вирішальне значення.

Перш ніж розпочати клінінг після ремонту, обов’язково обладнайте себе захисною маскою, рукавичками, достатньою кількістю мішків для сміття, ганчірками для чищення та достатньою кількістю засобів для дезінфекції та очищення. Що ж потрібно зробити?

  1. Пропилососьте підлоги і стіни. Після ремонту, навіть якщо будівельники намагаються захистити все поліетиленовим накриттям, пил може в’їстися в оббивку меблів, плінтуси та навіть стелі. Тому переконайтеся, що пилососите все і приділяєте кожній деталі значну кількість уваги, навіть тих місць, які зазвичай не так часто прибираєте. Особливо пам’ятайте про кути кімнат, не забудьте пилососити і під меблями.
  2. Протріть всі поверхні. Переконайтесь, що після пилососу Ви витерли все, що було у відремонтованому приміщенні. Починаючи зі стін. Але будьте обережні і завжди перевіряйте тип фарби на стінах і чи можна їх витирати. Після цього, якщо у вас є молдинги, Вам слід звернути на них увагу, оскільки частинки пилу також люблять забиватися туди. Витріть кухонні шафи, будь-які рівні поверхні, полиці та інші меблі, такі як стільці, столи або будь-які інші тверді поверхні. Насамкінець зосередьтесь на підлогах, які слід ретельно вимити.
  3. Очистіть вентиляційні канали та фільтри повітря. Повітря, яким ми вдихаємо після ремонту, може бути досить поганим і повним хімікатів та частинок пилу. Це може становити небезпеку для людей з проблемами дихання, тому не нехтуйте вентиляційними отворами та фільтрами. Зазвичай очистити їх можна, знявши вентиляційні решітки та очистивши їх теплою мильною водою. Після зняття вентиляційних решіток будівельники або малярі знімають фільтри і забувають ставити їх назад. У будь-якому випадку вам слід замінити всі фільтри на нові, щоб у Вашому домі була достатня кількість кисню.
  4. Очищайте все інше. Помийте вікна, дрібну електронну техніку та декоративні предмети. Зверніть увагу на лампочки, стельові вентилятори та інші світильники. Будьте обережні, відключіть все, що Ви прибираєте, для Вашої ж безпеки. Не забувайте про внутрішню частину гардеробу, фурнітуру, наприклад, дверні ручки та ручки, а також про пороги та рами. Залишилося лише вивезти сміття та залишки сміття.

клінінг

Якщо не має часу чи бажання все це робити – звертайтесь до клінінгової компанії. Послугами професіоналів також варто скористатись, якщо потрібне прибирання офісних приміщень у Львові, генерельне прибирання у квартирі, миття вікон, хімчистка меблів та килимів. І хай живе чистота!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*