Розробка Інтернет-магазину одягу у 2021 році

Інтернет-магазин одягу

Одяг та взуття — один з найпопулярніших напрямків електронної комерції. По суті, він займає друге місце за популярністю, поступаючись тільки техніки у всій її різноманітності. 2020 рік значно змінив електронну комерцію, зокрема, створив нові тренди та ввів нові правила. Розробка інтернет-магазину від Brander може принести Вам стабільний дохід, адже команда розробників враховує зміни та актуальні тренди.

Зміни після 2020

Пандемія та повсюдний карантин не тільки завдали шкоди бізнесу, але також змінили електронну комерцію. Ми зібрали всі актуальні зміни для Вас, щоб ви змогли їх враховувати перед розробкою Інтернет-магазину. Отже, тепер в електронній комерції:

  • раціональні покупки переважають над імпульсивними, а значить, вам доведеться наводити ще більше аргументів на користь покупки продукту або послуги;
  • персоналізація стала стандартом в e-commerce, тому її потрібно дотримуватися у всіх компонентах Вашого бізнесу;
  • розвивається онлайн-торгівля у сфері B2B, тому має сенс задуматися над продажем одягу для корпоративних клієнтів;
  • омніканальність продає краще, тому створюючи інтернет-магазин, заздалегідь продумайте інші канали продажів та інтеграцію з головною онлайн-точкою;
  • доставка стала важливою умовою покупки, тому інструментам, інтеграції з відповідними сервісами, а також зручністю потрібно приділяти особливу увагу;
  • мобільний маркетинг зобов’язує підприємця подбати про адаптивну мобільну версію сайту або створення мобільного додатку;
  • впровадження голосових інструментів активно розвивається в західних країнах і очікується, що в нашій країні це стане обов’язковим компонентом вже у 2025 році, тому рекомендуємо подумати про це вже сьогодні.

Розробка інтернет-магазину: в чому запорука успіху?

В електронній комерції перманентна конкуренція, тому необхідно спочатку створювати проєкт із заявкою на успіх. Є як мінімум п’ять складових ефективного та успішного Інтернет-магазину одягу:

  1. Звична і зручна навігація. Не варто вигадувати велосипед при створенні макету майбутнього інтернет-магазину. Є певні стандарти, до яких користувач звик. Наприклад, якщо розмістити кошик в правому лівому кутку, то користувач його просто не знайде. Обов’язково дробіть асортимент на категорії, але зробіть фільтрацію простою та зручною.
  2. Контент і якість понад усе. Головна складність при онлайн-продажу неможливість приміряти, помацати, оцінити, перевірити якість речі. Завдання контенту зробити знайомство з товаром максимально детальним. Для цього обов’язково має бути фото з різних ракурсів з деталізацією. Відео буде ще краще, але це дорожче.
  3. Стабільність, надійність, безпека — три кити постійних продажів. Якщо сайт провисає, клієнт просто піде, а ви втратите дохід. Не економте на тестуванні та не перевантажуйте ресурс функціоналом, який може навіть не знадобиться. Однак, модулі для безпеки даних Ваших клієнтів повинні бути обов’язково.
  4. Сервіс впливає на продажу. Не можна звинувачувати маркетологів в провисанні продажів, якщо заявки обробляються день або навіть добу, а менеджери не вміють продавати. Висока якість сервісу має проявлятися на всіх етапах продажу: від входу на сайт до розпакування товару.
  5. Реклама — двигун прогресу, тому не забувайте про маркетинг та приділяйте йому особливу увагу. Якщо хочете випередити конкурентів, не варто економити на рекламному бюджеті. Однак, довіряйте фахівцям Brander, які продукують маркетинговий план та задіють всі інструменти для зростання продажів.
Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*