Поради для найлегшого квартирного переїзду - Блог про Львів

Поради для найлегшого квартирного переїзду

квартирний переїзд

Ось і настав той хвилюючий момент переїзду у нове житло! Переїзд – як виривання зуба або проїзд на дуже великій відстані нецікавими пейзажами – є одним із випробувань, з якими повинен зіткнутися майже кожен. Іноді це неприємно, ніколи не буває весело, але зазвичай це призводить до позитивного результату.

Під час переїзду багато чого може піти не так. У різних людей будуть конкретні потреби чи проблеми – наприклад, як упакувати фарфор для переїзду, безпечно пересувати цінні дерев’яні меблі чи делікатні реліквії, – але для більшості випадків цей загальний перелік підказок допоможе.

1. Позбутися всього непотрібного

Упакування всього майна у коробки може бути надзвичайно важким. Зробіть це трохи легшим для себе, зменшивши безлад, наскільки це можливо. Перш ніж упакувати одну коробку, проведіть нещадне очищення непотрібних предметів. Вам буде менше для упаковки, менше для пересування та менше для розпакування – і Ви почнете життя у новому просторі з чистого аркуша.

2. Збирайте речі якомога заздалегідь

В ідеалі Ви будете знати про переїзд за тиждень або навіть місяці наперед. Почніть з упаковки несезонних речей. Якщо ви переїжджаєте влітку, ви можете заздалегідь запакувати зимові пальто – і, ймовірно, книги та інші предмети. Коли нарешті настає час переїзду, багато предметів вже будуть готові до перевезення, що дасть Вам менше напруження.

3. Забронюйте вантажне таксі

Набагато простіше запакувати всі речі водночас і переїхати в один день. Бо їздити самостійно своїм авто займе багато часу, сил і існує ризик щось забути чи втратити. З вантажним таксі Ви не сильно стомитеся і не буде необхідності відпрошуватися з роботи.

Також читайте:   Як співпраця з архітекторами та дизайнерами допоможе вам у будівництві будинку

Якщо Ви самостійно переносите речі, Вам потрібна вантажівка з пандусом. Можливо, дешевше орендувати вантажівку без неї, але підняття кожної коробки та предмета меблів настільки високо, щоб потрапити у вантажівку, додадуть вашим рухам годин – плюс болючі м’язи.

На цьому сайті Ви можете замовити вантажне таксі, а також зорієнтуватися у цінах на такі послуги.

4. Тримайте найнеобхідніше при собі

У ніч перед переїздом покладіть у валізу або сумку, яку Ви будете мати при собі, речі повсякденного життя – зміну одягу, зубну щітку, іграшки для дітей, ліки, документи тощо. Бо серед безлічі коробок таки буде важко знайти найнеобхідніше.

5. Використовуйте коробки правильного розміру

Коли Ви пакуєте книги, пакуйте їх або інші важкі предмети в невеликі коробки; легкі предмети, такі як постільна білизна та подушки, можна упакувати у більші.

6. Позначте кожну коробку приміщенням, для якого вона призначена, та опишіть її вміст

Це допоможе Вам дізнатися, що у кожній коробці на Вашому новому місці. Нумерація кожного ящика та ведення списку у невеликому блокноті – це хороший спосіб відстежувати те, що Ви запакували.

Сподіваюсь, що ці нехитрі поради стануть Вам у нагоді.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*