Вікторія Буник: «Галицька здоба готується до нових перемог та проривів» - Блог про Львів

Вікторія Буник: «Галицька здоба готується до нових перемог та проривів»

Вікторія Буник

Продовжуємо серію інтерв’ю з цікавими людьми. Сьогодні у нас в гостях людина, яка нещодавно приєдналася до штату футзального клубу «Галицька здоба». Звати її Вікторія й працює вона фасилітатором.

❓Вікторіє, як давно ви знайомі з футзалом, що знаєте про нашу команду?
? Мої вітання, про команду знаю вже довший час. Якось так склалось, що про ФК «Галицька здоба» я дізналась навіть швидше, аніж про саму компанію. Слідкувала сторінкою «пекарів» у соціальній мережі фейсбук.

❓Який матч запам’ятався найбільше?
? Напевно тут важко виділити один. Кожен матч по-своєму є цікавий, адже він несе досвід. Звісно, я сумую коли команда програє, але як говорять «поразок не існує, існує лише досвід».

❓У нашого клубу є чудовий фан-рух, як зробити так щоб він був більш активнішим?
? Якраз це питання буде обговорюватись на фасилітаційній сесії. Я думаю тут точно слід розуміти, хто наш фанат, який він, що його цікавить, які в нього цінності й якомога більше комунікувати з фан-клубом через основні цінності, які нас об’єднують.

❓ФК «Галицька здоба» має багато вболівальників, але достатньо мало вболівальниць. Чому так?
? Думаю, що просто багато дівчат вважають це не «дівчачою» справою (сміється – авт.) Для мене ж ця гра дуже схожа на життя. Чому так, спитаєте ? Як і у грі, так і у житті є різні люди. Перша частина – це ті, котрі бігають, щось роблять, стараються досягнути певних результатів, ризикують, але грають. Вони активні гравці. Звісно вони падають, встають, програють, виграють, але вони роблять усе можливе що залежить від них, отримують досвід і надалі грають краще та краще, досягають успіху.
Є й такі, котрі просто сидять і критикують тих, хто грає. Таких довкола теж багато. Вони просто слідкують за життям інших, сіють негатив і при цьому повністю упускають своє власне життя.
А ще є вболівальники, котрі активно радіють за успіхи інших, підтримують, допомагають і мотивують. В житті часто цю роль виконують психологи, HR, тренери тощо.

❓Нещодавно ви увійшли в структуру футзального клубу, якими є Ваші функції?
? Так, у компанію «Галицька здоба» я прийшла HR директором, а з «ФК» працюю, як фасилітатор. Через стратегічні сесії та інші інструменти ми розробляємо нові шляхи розвитку команди. Не секрет, що ми готуємось до нових перемог, до нових проривів.

Також читайте:   Про мрії і знахідки....

❓Більшість клубів не заробляють на футзалі, як зробити так щоб цей вид спорту став прибутковим?
? Дуже часто команди не розглядають це як бізнес. Все частіше помічаю що компанії готові вкладати у розвиток спортивної команди задля впізнаваності бренду, а також задля підвищення лояльності працівників самої компанії, адже це круто мати свою команду.

❓Більшість із клубів припиняють існування через відсутність спонсора. У цьому плані добре працюють іспанські клуби, в яких на футболках велика їх кількість. Як перейняти подібний досвід для України?
? В Україні, зрозуміло, такі речі є достатньо новими. Тобто чи дозрів до цього ринок – питання… Чи готові інші компанії спонсорувати футзальний клуб? Необхідно більше часу та чітке розуміння того, а кому ми можемо бути цікавими. Разом із цим я переконана якщо об’єднувати спонсорів довкола великої, єдиної, благої цілі та цінності, то все стає реальним.

❓Якою на даний момент є інформаційна політика у футзальних клубів: наявність пресслужб, офіційних сайтів, сторінок у соціальних мережах тощо і як вони впливають на розвиток клубів?
? Насправді є не так багато команд, які мають свої соціальні сторінки та окрему пресслужбу. Напевно це зумовлено тим, що дійсно деякі команди не розглядають свою діяльність, як щось дуже важливе чи серйозне, натомість інші команди не вірять у соціальні мережі, у те що вони загалом потрібні для футзальної команди.

❓Ваші побажання читачам нашої спільноти?
? Бути свідомим лідером власного життя;
? бути гравцем і не сидіти на лаві запасних;
? бути соціально активним і об’єднуватись довкола класних цінностей і точно не розчаровуватись при падіннях чи невдачах;
? завжди давати додатковий шанс собі та іншим;
? здоров’я, позитиву і бажання вболівати за нас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*