Як купувати дешеві авіаквитки - Блог про Львів

Як купувати дешеві авіаквитки

Як купувати дешеві авіаквитки

Всі з нас люблять мандрувати, але часто головною перешкодою для подорожі може стати ціна. Саме авіаквитки можуть займати левову частку витрат у вартості туру і мандрівнику доводиться витрачатися, економлячи на чомусь іншому, а то й узагалі відмовитися від поїздки. Але знайти – майже завжди можна знайти дешевший альтернативний варіант, питання у тому, як це зробити.

1. Використовуйте сервіси пошуку і порівняння вартості авіаквитків

Використання системи пошуку дешевих авіаквитків є одним із найпростіших способів знайти найдешевші рейси. Цей та інші подібні сервіси шукають квитки по різних авіакомпаніях та пропонують різноманітні корисні інструменти, такі як прогнозування цін, карти цін на основі напрямків та ін.

2. Купуйте заздалегідь

Якщо є можливість спланувати подорож за 2–8 місяців наперед, до Вам це принесе найкращі пропозиції авіакомпаній. Це пов’язано з тим, що авіакомпанії ставлять низьку ціну, щоб активізувати попит – адже літак в основному все ще порожній. Однак, як тільки він починає заповнюватися, ближче до вильоту – ціна йде вгору. Дуже ранкові рейси або на ніч також зазвичай дешевші. Інший спосіб заощадити гроші на квитках – це польоти в несезон.

3. Літайте бюджетними авіалініями

Окрім пошуку на основних сайтах бронювання авіакомпаній також дізнайтеся, які бюджетні авіакомпанії (лоукостери) літають з Вашого міста до місця призначення. Ви можете бути здивовані, наскільки дешевими можуть бути їх рейси. Лоукостери, як їх ще називають, беруть зазвичай менше плати за перельоти, але у ціну квитка різні додаткові послуги (за них беруть додаткову плату). Наприклад, за багаж, вибір місця у літаку, закуски, можливість перебронювання і т.ін. – за все таке доведеться доплатити.

Wizzair

Зі Львова мають рейси такі популярні «бюджетники» як Wizzair, Raynair та інші.

Також читайте:   Воробус побував на Карпатському морі

4. Перевіряйте альтернативні аеропорти

Якщо у місті вильоту чи прильоту є кілька аеропортів, не забудьте перевірити ціни по кожному із них, а також й інші альтернативні аеропорти поблизу. Іноді подорож сотню-другу кілометрів на поїзді/автобусі до іншого або з іншого аеропорту може заощадити Вам багато грошей на перельотах.

5. Не зволікайте

Отже, якщо Ви врешті-решт знайшли дешевий варіант авіаперельоту, намагайтесь здійснити покупку якнайшвидше. Дуже малоймовірно що надалі ціна знизиться, а от вирости ще й як може. Тому в такій справі як пошук/покупка авіаквитків кредитна карта завжди має бути під рукою. До речі, деякі банки пропонують своїм клієнтам такі кредитки, при розрахунках якими її власник накопичує певні бонуси (милі), які згодом можна використати при покупці авіаквитка.

7. Використовуйте VPN

Один підступний спосіб, яким авіакомпанії намагаються отримати найбільший прибуток, – це стягування різних тарифів для людей з різних країн. Наприклад, бронювання внутрішніх рейсів з-за меж країни часто буває дорожчим, ніж бронювання всередині країни. Однак Ви можете спробувати здешевити за допомогою VPN, щоб приховати своє місцезнаходження або «прикинутися» десь в іншому місці. Також майте на увазі – якщо на сайті авіакомпанії моніторити певний напрямок з одного і того ж комп’ютера – зможете помітити, що ціна почала зростати. Уникнути цього можна, якщо зайти на сайт з іншого комп’ютера, або ж змінивши IP-адресу за допомогою VPN.

Політ не повинен бути дорогим, якщо Ви знаєте, як знайти найкращі пропозиції і готові докласти до цього трохи зусиль. Гнучкість у поєднанні з витратою додаткових 20-30 хвилин на пошук може заощадити сотні, а то й тисячі доларів.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*