Весільні рушники - Блог про Львів

Весільні рушники

весільний рушник

Атрибутом будь-якого весілля по цей день залишається рушник. Цей виріб з’явився ще у давнину, бо наші предки вірили у його магічну силу захищати й приносити сімейне щастя молодятам. Сучасне одруження, не дивлячись на прогресивні та нові тренди, також не обходиться без цього національного символу.

Тому перед кожною парою стоїть непростий вибір: весільні рушники купити, що вдало доповнять свято й залишаться приємним сувеніром на довгу пам’ять.

Розв’язати таку задачу можна легко завдяки інтернет-супермаркету вишиванок «Вже-вже». За посиланням https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/vesilni-rushniki/ Ви знайдете багато моделей вишитих рушників для обряду одруження, що стануть в нагоду під час урочистого розпису чи вінчання в церкві. Не варто відмовлятися від такого етнічного символу та частки традиційної українською культури, бо завдяки цьому доповненню Ви зможете прикрасити своє свято, підкреслити його урочистість, віддати данину предкам та залишити собі гарний спогад про саме той важливий день вашого спільного життя.

Різноманіття виробів

В каталозі представлені різні товари, що відрізняються:

  • розміром;
  • ціновою категорією;
  • кольором оздоблення;
  • написом, вишивкою;
  • тканиною.

При виборі рушника варто особливу увагу приділити саме оформленню. Вишивка червоними чи червоно-чорними нитками користується найбільшою популярністю. Але моделі з блакитними, жовтими, зеленими елементами також мають гарний вигляд. Середина полотна залишаться білою, що символізує благословення Богом, чисте й світле майбутнє молодят. А от вишиті фрагменти розташовуються по обох краях, що надати виробу святковий дизайн.

В якості тканини використовується панама, яка приємна на дотик, зберігає колір, форму, добре підходить для оздоблення вишивкою та легко переться звичайними способами. Нитки обираються міцні, яскраві та стійкі до вигорання, линяння. Тому навіть через багато років Ваш весільний рушник буде привабливим.

весільні рушники

Асортимент орнаментів теж великий, бо є варіанті з:

  • птахами (голуби, жайворонки, лебеді);
  • весільними обручками;
  • традиційними геометричними композиціями;
  • рослинними мотивами (квіти, грони винограду, калина тощо);
  • надписами чи без них.

У класичному варіанті рушника на весілля присутні такі фрази “на щастя”, “на долю”. Наноситися вишивка може вручну кваліфікованими майстрами чи автоматизовано на машинці. Технологія оздоблення впливає на ціну виробу, бо кропітка праця руками коштує дорожче машинної роботи.

Пропозиції від інтернет-магазину «Вже-вже»

Онлайн супермаркет вишиванок пропонує товари українського виробництва по низьким цінам, а також доставку по всій країні та за кордон. На сайті у розділі https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/vesilni-rushniki/ Ви можете придбати рушники в роздріб чи гуртом, ознайомитися з моделями та обрати варіант.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*