Користь від гри в дартс - Блог про Львів

Користь від гри в дартс

дартс

Вам потрібно повернутися на 30 років назад, щоб зрозуміти, чому дартс вважався заняттям, яке підходить лише тим, хто любить ходити в паб і вживати алкоголь. Є багато відео професійних турнірів з дартсу з минулого, де гравці п’ють алкоголь і курять безперестанку. Однак сьогодні цей вид спорту відійшов від цих шкідливих для здоров’я аспектів, і сьогодні дартс вважається грою, яка приносить користь. Ось деякі плюси.

1. Дартс покращує координацію рук/очей

Дартс – це точні метання, і чим більше ви граєте, тим краще ви будете кидати свої дротики для дартс у зону, на яку Ви націлені. Це ознака покращення координації рук і очей, що є життєво важливим для всіх інших аспектів життя

2. Фізичний самоконтроль

Точний кидок дротика вимагає хорошого контролю тіла. Якщо Ви не можете контролювати свою руку, тіло і голову під час кидання дротика, швидше за все, він не попаде в ціль.

3. Соціальні навички

Хоча займатися дартсом можна вдома наодинці, грати в будь-яку форму гри означає зустрічатися з іншими людьми. Гра в дартс – це чудовий спосіб поспілкуватися з друзями, і якщо Ви сформуєте команду, це може стати чудовим способом познайомитися з новими людьми.

4. Працює мозок

Найпоширеніша форма ігор в дартс передбачає зниження рахунку з 501/301 до 0, закінчуючи дублем. Граючи в цю гру, Ви повинні скласти рахунок зі свого набору з трьох дротиків і відняти його від загальної суми. Коли Ви досягнете фінішу, Вам потрібно розрахувати числа, які Ви повинні вибити, щоб зробити точний рахунок. Це чудове тренування для мозку, яке підтримує його активність.

Також читайте:   Походження покеру як гри

5. Командна робота

Граючи в дартс у турнірі з друзями, Ви завжди спілкуєтеся з іншими людьми, і це може призвести до підвищення навичок командної роботи. Тому організувати турнір з дартсу на підприємстві може бути чудовими способом змусити колег працювати разом.

6. Дартс розвиває логічне та стратегічне мислення

Гра в дартс може здатися досить простою, але в той же час вона вимагає логічного та стратегічного мислення, а також врахування того, як гра може розвиватися далі залежно від Вашого кидка.

Відомо, що ігри стимулюють і розвивають мозок, когнітивні здібності. То чому б не поєднати веселу та розслаблюючу гру із користю мозку, погравши в дартс. Це чудова гра як для дому так і для офісу, щоб трохи розслабитися під час перерви у роботі. Увесь необхідний реквізит для гри у дартс, у тому числі дротики, оперення для дротиків Ви можете купити тут.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*