Торгівля криптовалютою для початківців - Блог про Львів

Торгівля криптовалютою для початківців

криптовалюта

Такі криптовалюти, як біткойн та етеріум, викликають останнім часом великий інтерес у потенційних інвесторів. Але перш ніж перейти на найближчу криптобіржу, важливо зрозуміти, у що Ви інвестуєте, можливості та підводні камені.

Не завадить також пошукати і почитати відгуки про торговельну платформу, як, наприклад, тут: отзывы Timestocks. Але давайте все по порядку.

Що таке криптовалюта?

Криптовалюта – це цифрова валюта, яка не пов’язана з жодною країною чи урядом. Натомість записи про те, кому що належить, зберігаються в комп’ютеризованих базах даних, захищених надійною криптографією з використанням технології блокчейн.

Хоча криптовалюти можна використовувати для покупки повсякденних товарів у деяких магазинах, вони частіше торгуються як цифрові активи як спосіб отримати прибуток від інвестицій.

Вражаючий прибуток можна отримати, купуючи та продаючи на біржах криптовалюти. Але ціни можуть бути дуже мінливими, тому ви також можете втратити гроші. Деякі люди зіткнулися зі значними втратами, коли криптовалюта різко впала.

Що викликає коливання цін на криптовалюту?

Як і всі фінансові ринки, криптовалюта рухається вгору і вниз. Але ринок криптовалют відрізняється від фондового ступенем волатильності тим, що він рухається дуже швидко.
Ці коливання можуть бути страшними, але для деяких інвесторів вони є ключем до заробітку грошей за допомогою криптовалюти. Це означає, що важливо спробувати зрозуміти, що змушує ціни рухатися.

Ось деякі з основних каталізаторів зміни цін:

  • Висвітлення в ЗМІ: криптотрейдери є завзятими читачами преси про свої монети. Позитивні або негативні новини можуть змусити їх купувати або продавати монети, дуже швидко рухаючи ринок.
  • Інтеграція: криптовалюти стають все більш популярними як засіб обміну для покупки товарів. І оскільки вони приймаються більшою кількістю торгових точок та інтегровані в більшу кількість банківських і платіжних систем, ціни мають тенденцію зростати.
  • Більш широкі події: політичні події та урядові рішення, пов’язані з криптовалютами, також рухають ринок. Наприклад, коли Китай ввів більш жорсткі правила щодо біткойнів, ціна валюти різко впала.

На відміну від фондових ринків, які торгуються лише в будні в певні години, пам’ятайте, що криптовалютою можна торгувати 24/7.

Які існують стратегії криптоторгівлі?

Інвестори, які намагаються заробити на торгівлі криптовалютами, мають багато різних стратегій.

Ось деякі з основних:

  1. День торгівлі. Це форма торгівлі криптовалютою, коли люди купують і продають криптовалюти протягом дня, щоб спробувати скористатися перевагами короткострокових змін цін. Однак це може бути невідповідним способом торгівлі біткойнами для новачків. Це пов’язано з тим, що існує значний ризик втрати при спробі визначити час угоди.
  2. Хеджування. Ви можете хеджувати криптовалюти за допомогою фінансових інструментів, таких як контракти на різницю або ф’ючерси. Вони ефективно дозволяють робити ставки на майбутню ціну валют. Це складна стратегія, яку слід використовувати, лише якщо ви точно розумієте, що робите.
  3. Трендовий трейдинг. Трендова торгівля – це коли криптоінвестори вирішують купувати або продавати певні валюти залежно від того, рухається їх ціна вгору чи вниз.
    Існує багато складніших теорій щодо того, як визначити тенденцію або коли вона зміниться. Але основна теорія полягає в тому, що ці трейдери криптовалютами купують на ринку, який буде рости, і продають, коли він збирається падати. Складність полягає в тому, щоб визначити, що є що.

Яку б стратегію Ви не застосували, важливо пам’ятати про шахрайства, які існують в Інтернеті та інших місцях. Вибір правильної криптовалюти для Вас буде включати ряд факторів. Фундаментальний аналіз визначає внутрішню вартість активу, що важче зробити з криптовалютою.

Які ризики криптовалюти?

Ті, хто торгує криптовалютою, повинні знати про ризики. Як згадувалося вище, криптовалюта нестабільна, і ціна може швидко впасти. Інші небезпеки включають можливість втратити всі Ваші гроші через шахрая.

Втрата пароля до цифрового гаманця, де Ви зберігаєте свою криптовалюту, або жорсткого диска, на якому Ви зберігаєте свої дорогоцінні монети, також є ризиком.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*