Як гадати на Андрія - Блог про Львів

Як гадати на Андрія

Гадання

Коронавірус, війна, блекаут, кляті москалі, аномалії в погоді. Що ще подарує нам життя? Якщо чесно, то кожного дня невідомо що чекати далі. А далі, кажуть може бути ще веселіше.

Тим не менше, люди звикають до всього і вже потрохи готуються до свят. Ви ж не забули що 1 грудня розпочався український Рамадан, який триває від свята Романа й аж до свята Йордана. Звичайно, у зв’язку з сьогоднішніми реаліями так виглядає, що незабаром свято Різдва Христового будемо святкувати по зміненій далі, але це ще кажуть писане все вилами по воді. Офіційності від церков нема, лише бажання людей.

Про це поговоримо у найближчих постах на блозі, а поки про свято, яке так любить молодь. Або може любила. Не такий вже Воробус юний аби знати всі привілеї юного покоління.

Довго писати вступів не буду, лише згадаю, що 13 грудня в Україні відзначають свято Андрія, а в ніч напередодні дівчата та й хлопці гадають на судженого (суджену). А ви робили подібні речі? Спробуємо вам у цьому допомогти.

Отже, як правильно гадати? Наведу кілька прикладів.

1. На папері.

Суть проста – взяти папір, написати на ньому імена дівчат (хлопців), все це акуратно вирізати, перемішати й покласти під подушку. Зранку прокинутися, запхати руку під подушку й витягти один із таких папірців. Саме із цим ім’ям і буде пов’язане ваше майбутнє.

2. На нитці.

Кожна дівчина бере нитку однакового розміру. В один і той же момент всі підпалюють їх одночасно. Чия швидше згорить – та й вийде заміж першою.

Також читайте:   Вітаємо блогера пана П із народженням сина

3. На гребінці.

Суть: дівчина кладе під подушку гребінець, говорячи: «Суджений, прийди до мене, зачеши мене». Хто із хлопців у цю ніч прийде до вас у сні, з тим і будете згодом у парі.

4. На предмети.

Дівчина розкладає в чотирьох кутах кімнати чотири предмети: дзеркало, книгу і шкатулку, ніж. Потім крутиться навколо своєї осі з закритими очима кілька разів. До якого предмету дівчина найближче повернеться – таким буде характер у її чоловіка. Дзеркало-самолюбний, книга – розумний, шкатулка – щедрий, ніж – працьовитий.

5. На чоботах.

Зараз зима, всі мають чоботи або ж біля них десь були. Тож, чому не погадати на цьому виді взуття? Група збирається разом і бере по своєму чоботу. Чоботи вибудовують в шеренгу і переставляють через будинок – від стіни до порога. Чий чобіт перший досягне порогу – та дівчина перша вийде заміж.

6. На кільцях.

Дороге задоволення, адже треба мати ще ті кільця. Суть: у глечик із рідким медом кидали кільце. Хлопець зубами повинен був дістати кільце так аби не забруднити ніс. Якщо він це зробить, то незабаром одружиться. Але, чи потрібно це йому?))))

Ворожити чи не ворожити вирішувати лише вам, а я ж від себе лише додам: «Хто шукає, той знаходить. Десь неодмінно є ваша людина, найголовніше до неї достукатися».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*