Як стати аніматором? - Блог про Львів

Як стати аніматором?

аніматори

Всім привіт! Мене звати Софія, я студентка першого курсу. За свої 17 років я вирішила для себе, що анімація – це саме те, що мені підходить, тому своїм досвідом хотіла б поділитись з усіма студентами на рахунок підробітку у вільний від навчання час. Заздалегідь скажу, що робота важка та підходить далеко не всім людям, тому ось мої поради.

Наскільки складна професія аніматора?

Якщо казати про особистий досвід, можу сказати, що так, сфера складна та потребує не одного місяця практики… Особливо важко буде тим людям, які не сильно вміють контактувати з дітьми, бо це основна задача аніматора…

Але не відкидаємо той факт, що всьому можна навчитись. Якщо брати свій досвід, я працювала рік у розважальній сфері в різних агентствах свого чудового міста Миколаєва. Тому хотіла б дати поради, які допоможуть освоїтись у цій сфері.

1. Влаштуватись в одне агентство та набиратись там досвіду

Чому саме так? Бо в кожного закладу свої вимоги до жартів, зовнішнього вигляду, манери спілкування, реквізиту. Тому краще за все не бігати по різних агентствах та не витрачати марно час.

2. Побільше читати

Чим більше людина читає, тим правильніше, розумніше та краще вона висловлює свої думки. Так як в роботі аніматора 95% – діти до 13 років, їм треба чітко розуміти, що їм сказав персонаж (тобто головний аніматор свята)

3. Передивитись багато мультфільмів

Ти повинен відчути, “зрозуміти” казкового персонажа для того, щоб дитина повірила в казку та святкувала свій день народження з улюбленим героєм. Тільки вже не віртуально, а майже реалістично.

4. Працювати над акторськими здібностями

Потрібно постійно удосконалювати свої акторські навики. Також варто дивитись більше пізнавальних фільмів та серіалів, а також знімати власні відеоролики.

Також читайте:   Як навчитися цілуватися?

5. Запастись нервами

Всі діти різні, хтось капризний, а когось можна образити сказавши смішний, але в той же час простий жарт, до кожної дитини треба знайти свій підхід. Тому коли малюків на святі буде більше 10, тобі треба навчитись контактувати зі всіма. Бувають діти які своїми маленькими кулачками починають нападати на інших малят. Тому треба бути готовим до кожої дитини та вміти зацікавити її.

Для яких людей підходить сфера аніматора та розваг?

Якщо ви холерик, то можете одразу пропустити цей пункт статті.

Професія аніматора ідеально підходить завзятим і веселим людям. Часто таку роботу обирають артисти, студенти, а також співробітники театрів або цирку. Тому це і стала причиною вибору моєї професії.

Щоб відчувати себе в цій справі легко і отримувати від цього задоволення, треба бути надзвичайно творчою особистістю. Аніматору доведеться багато танцювати, співати, розігрувати нескладні театральні етюди та навіть бути клоунами.

Потенційному аніматору потрібно бути готовим до того, що протягом декількох місяців доведеться існувати в напруженому ритмі.

Максимальні плюсики для батьків з дітьми

Ці плюси полягають у тому, що поки батьки відпочивають, аніматори займають дітей різними фокусами, піснями, танцями та іншими забавками. Тому це дуже класний спосіб відпочити з дітьми та одночасно без них.

Якщо вас зацікавила ця процесія, тоді я бажаю вам успіхів. Шукайте в Інтернеті чи на платформах Facebook, Instagram, Telegram аніматорські агентства, пишіть їм та радуйте малюків своїми загадковими історіями та пригодами.

Якщо вас цікавить більш детальна інформація, пишіть мені в Інстаграмі @stasiuk.sofiya. Готова відповісти на всі ваші запитання!

Автор статті: Софія Стасюк.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*