Переваги використання засобів для волосся Lebel

догляд за волоссям

Торгова марка Lebel була заснована в 1977 році як перший оригінальний бренд косметики Takara Belmont. «BEL», що є частиною назви компанії, у перекладі з французької означає «краса». Щоб зробити ваше волосся таким же унікальним, як і ви, подбайте про нього індивідуально. Професійна косметика Lebel для догляду та фарбування волосся – це унікальний досвід виробника у поєднанні зі знаннями кращих перукарів світу.

Чому варто вибрати Lebel?

Під наглядом фахівців створюються унікальні засоби по догляду за волоссям. Їх вирізняють концентровані активні речовини, витончені молекулярні комплекси, ідеальна консистенція та аромат, а також елегантний дизайн.

Японська косметика Lebel задовольняє потреби найвибагливіших покупців і водночас балує почуття. В результаті догляд за волоссям стає унікальним, інтимним моментом. Віддайте себе в руки експертів і відчуйте ніжний дотик японської розкоші, революційних технологій та індивідуальних процедур, які чудесним чином перетворять ваше волосся.

Використання косметики Lebel гарантує якісний догляд локонів, а також їх шовковистість, еластичність, м’якість і неймовірний дзеркальний блиск після використання, незалежно від типу і ступеня пошкодження.

В основному це пов’язано з тим, що косметика компанії не містить формальдегідів. Завдяки цьому засоби Lebel захищають і зберігають природну структуру вашого волосся під час використання.

Продукція Lebel також включає засоби догляду, асортимент можна глянути, відвідавши магазин косметики Japan Shampoo. Ці засоби живлять, зміцнюють і зволожують волосся завдяки тому, що містять:

  • GL амінокислоти, хітозан і аргінін – відновлюють білкову основу епідермісу і кортекса, роблячи локони більш міцними.
  • Термоактивний PPT сої і циклодекстрин – захищають від надмірного термічного впливу, зміцнюючи структуру волосся.
  • Сечовину, цераміди і гліцерин – підтримують ліпідний баланс в нормальному стані.
  • Рицинову олію – зміцнює волосся, робить його м’яким.

Що інноваційного у косметиці Lebel?

Засоби догляду Lebel також містять інгредієнти для контролю водневих зв’язків (FAC) – це киснево-водневі (OH) групи, які замінюють природну вологу. Завдяки тому, що їх температура кипіння вище температури води, вони зберігаються навіть після повного висихання голови. Завдяки цьому компонент FAC зберігає рівність і гладкість волосся навіть при високій вологості, і при цьому запобігає його пухнастості

догляд за волоссям

Ще однією перевагою використання косметики цієї компанії є використання низькомолекулярної олії. Ця олія рівномірно розподіляється по всій довжині волосся і, проникаючи в його структуру, сприяє збереженню об’єму волосся в прикореневій зоні, підтримує його природну еластичність і м’якість.

Косметика Lebel має високу стійкість і не накопичує кератин у волоссі. Це позбавить вас від відчуття тяжкості та жорсткості та дозволить насолоджуватися красивою м’якою шевелюрою щодня.

Мета Lebel – продовжувати дарувати насичену «красу», засновану на нашому бажанні зробити волосся сяючим. Раджу не зволікати та ознайомитися із асортиментом бренду просто зараз.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*