Як купувати товари в США - Блог про Львів

Як купувати товари в США

Як купувати товари в США

Вам подобаються якісні, фірмові речі? Набридло обмежувати вибір мізерним асортиментом в українських Інтернет-магазинах? Тоді варто розібратися з тим, як купувати різну продукцію в США. Багато українців вже давно купують собі в американських магазинах комп’ютери, смартфони, одяг, взуття, електроніку, запчастини та інші аксесуари. Це дійсно вигідно, але лише за умови, що ви знаєте, як це правильно робити.

Товари з Америки краще замовляти через мейл-форвардинг, а не користуватися місцевими поштовими службами. По-перше, це обійдеться дешевше. По-друге, пошта США, яка обслуговує американські Інтернет-магазини https://easyxpress.com.ua/uk/internet-magaziny-ssha, досить часто втрачає посилки й не дає змоги відстежувати їх. Якщо ви не отримаєте товар та запросите повернення, вам виплатять тільки вартість замовлення. Мейл-форвардинг позбавлений цих недоліків.

Де купувати

У США працює понад 1000 великих Інтернет-магазинів та офіційних представництв компаній. Найвідоміші майданчики:

  1. Амазон. Це найбільший у світі онлайн-гіпермаркет. Тут продаються товари від Amazon, а також від офіційних представників та дилерів. Компанія ретельно стежить за якістю продукції та практично завжди займає сторону клієнта.
  2. eBay. Великий аукціон, який працює з середини 90-х років минулого століття. Тут продаються мільйони різноманітних товарів.
  3. MX megastore. Цей магазин буде цікавий тим, хто захоплюється мотоциклами, квадроциклами, снігоходами тощо. Тут продають як транспортні засоби, так і деталі або аксесуари до них.
  4. Zappos. Популярний онлайн-магазин, у якому представлені різні аксесуари та одяг. Регулярно проводяться знижки та акції.
  5. Mattel. Популярний магазин іграшок. Тут продаються лише оригінальні товари від виробника.

Амазон

Це лише частина онлайн-платформ, які працюють у США. Детальніше ознайомитися з ними можна за посиланням вище.

Як замовляти товари

Щоб не відчувати труднощі з доставкою, потрібно вибрати мейл-форвардингову компанію. Найкраще себе зарекомендувала EasyXpress. Вона працює на цьому ринку близько 10 років та чудово розуміється на всіх нюансах.

Після реєстрації на сайті ви отримаєте унікальну адресу складу, який розташований у безподатковому штаті Делавер. На неї потрібно здійснювати всі покупки. Після того як посилку буде доставлено та оброблено, її пересилають в Україну. Тут її можна отримати в Києві чи забрати у відділеннях «Нової пошти».

Така схема цілком безпечна та законна. Склад виступає як перевалкова база. Він відкриває можливість купувати будь-які товари на території США. Магазини просто оформлюють доставку всередині країни, а EasyXpress привозить ваші посилки в Україну кораблем чи літаком.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*