«Smart Ticket City». Що це таке і з чим це «їсти» - Блог про Львів

«Smart Ticket City». Що це таке і з чим це «їсти»

Smart ticket city

Люблю я ці теми транспорту. Їсти, пити мені не дай, але лише покористуватися чимось новим. Єдине, що має бути, так це щось адекватне.

Але, як на мене у багатьох випадках адекватністю тут і не пахне.

Як відомо ще з кінця грудня минулого року у Львові запровадили нову систему розрахунків у транспорті «Леокарт». Відповідно й зараз мешканці нашого міста та й гості мають можливість користуватися саме завдяки цій системі. Чи як іншими словами це назвати.

В принципі я вже звик до «ЛеоКарт». Поповняю її як мобільний рахунок і можу спокійно їхати в будь-якому виді громадського транспорту за однією й тією ж ціною – 13 гривень за поїздку.

Все це добре, але вчора зі мною відбувся цікавий казус. Стою я на зупинці, очікую свій автобус, аж раптом під’їжджає автобус №138. Як відомо, він їздить не лише вулицями міста Лева, а й у с. Лапаївку. Отже, він вважається приміським.

Поспішав і сів у нього. Пробую оплатити проїзд за допомогою «Лео», а система, яка називається «Smart Ticket City» видала помилку. Аж тоді я зрозумів, що до мого «Лео» тут і близько не близько. Питаю як оплатити? Водій сказав, що можна банківською картою, можна завдяки додатку, а можна просто готівкою у водія.

Також читайте:   Роман Смирнов в гостях у Воробуса

Одним словом парити собі мізки я не став, оплатив готівкою 20 гривень (така ціна була написана в салоні) і вирішив для себе розібратися з цим ноу-хау.

Отже, дійсно у «Smart Ticket City» є свій додаток, який можна закачати через плеймаркет, установити на телефон і навіть додати свою банківську карту.

Є там і пластикова карта, але де її придбати інформації я так і не знайшов. Як не знайшов і того, як саме треба оплачувати за проїзд.

Пишуть люди в інтернеті, що одразу ж при вході ти валідуєш картку, має система видати чек. Інші це заперечують, додаючи, що валідація має відбуватися як на вході, так і на виході щоб система могла вірно розрахувати плату за проїзд. Тобто якщо ти вийшов і не завалідувався, то потім з карти може «з’їсти» більшу суму грошей.

Одним словом, більше запитань чим відповідей.

Що ж, написав я у службу підтримки «ноу-хау», управління транспорту та зв’язку Львівської ОДА. Нехай вони дадуть відповіді на ці запитання, адже інфи реально мало.

Поки що ж буду пропускати приміські маршрути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*