Навчання турнірному покеру: Що? Де? Коли? - Блог про Львів

Навчання турнірному покеру: Що? Де? Коли?

покер

Покерні турніри – це найцікавіший, азартний та неймовірно видовищний вид гри. Одночасно в одному місці збирається багато гравців. Брати участь у турнірному покері одночасно можуть десятки, сотні, а іноді й тисячі покеристів. Кожен вносить певний бай-ін, із якого формується призовий фонд. Згодом переможці отримують суму, що багаторазово перевищує суму стартового внеску.

Найвідомішим турніром є Світова серія покеру – мрія більшості гравців, як досвідчених, так і початківців. Але для досягнення висот не обійтись без професійної допомоги. Навчання турнірному покеру – складне і багатогранне завдання, що вимагає відповідального підходу, грамотної організації та залучення досвідчених наставників. Розберемося з особливостями якісного навчання та розглянемо найпопулярніші та найзатребуваніші проекти, здатні привести гравців до успіху в турнірному покері.

Чим характеризується гарне навчання турнірному покеру?

Освоїти такий серйозний напрямок як турнірний покер поодинці — практично нездійсненне завдання. Навіть визнані акули світового покеру не нехтують допомогою наставників. А для менш досвідчених гравців свою допомогу пропонують спеціалізовані навчальні проекти – школи покеру. Розглянемо їх ключові параметри.

Організований підхід та структурованість інформації

На відміну від великої кількості заплутаних даних на просторах Всесвітньої павутини, у шкільних матеріалах завжди все чітко, логічно і зрозуміло. Інформація подається від простого до складного, починаючи з азів та правил, закінчуючи складними стратегіями.

Актуальність даних

Покер ніколи не стоїть на місці. Ситуації та тенденції за столами неймовірно динамічні. Тому якісне навчання турнірному покеру передбачає постійну оцінку інформації, актуалізацію наявних даних та методик.

Саме такий підхід дає переваги над опонентами та допомагає вигравати на турнірах.

покер

Постійна допомога та підтримка

Тренерський штат покерної школи – це команда професіоналів із значним досвідом участі в турнірах. Наставники працюють зі студентами індивідуально або у групах. Основне завдання тренерів:

  • чітко та зрозуміло донести інформацію до учнів;
  • відповісти на всі питання, що виникають;
  • виявити сильні та слабкі сторони кожного конкретного гравця;
  • провести аналіз гри та виявити помилки;
  • опрацювати слабкі місця для виключення помилок надалі.

Крім того, у покерній школі приділяється особлива увага психологічному стану гравців. За це відповідають як фахівці з тренерського штату, так і професійні психологи. Вони допомагають:

  • впоратися з тильтом;
  • подолати наслідки даунстриків;
  • уникнути лудоманії;
  • налаштуватись на гру.

покер

Куди звертатися гравцям-початківцям: топові школи

Навчання турнірному покеру сьогодні пропонують багато команд. Серед найпопулярніших і найуспішніших на думку гравців:

  • MVP TEAM. Проєкт, який одноголосно завоював першість в імпровізованому рейтингу покерних шкіл. Сюди можуть надійти гравці різного рівня. Серед переваг школи — навчання у невеликих групах по дві особи, тренерський штат, який налічує понад 40 професійних покеристів, два штатні психологи та відмінні умови. Команда забезпечує гравців найсвіжішими даними для побудови успішних стратегій та перемоги у турнірах. Крім того, при школі створено спеціальний бекінговий фонд. Тому поряд з теоретичним навчанням можна тренуватися на практиці та реально заробляти на турнірах без особистих вкладень. А регулярні акції, лідерборди та внутрішньокомандні змагання дають студентам додаткову мотивацію.
  • New Age. Відносно молода, але дуже успішна серед гравців-початківців школа, яка навчає МТТ. Тут створені добрі умови для підготовки покеристів та панує чудова атмосфера.
  • LuckerTeam. Ще один проєкт, орієнтований на новачків. Пропонує навчання турнірному покеру навіть для тих, кому не вдалося вступити до більш іменитих шкіл.

Як вибрати навчальний проєкт?

Ознайомившись із пропозиціями топових шкіл, варто оцінити їх за такими критеріями:

  • умови вступу;
  • тренерський штат;
  • вимоги до студентів;
  • формат навчання та розмір груп;
  • успіхи та досягнення учнів.

Завдяки обліку цих факторів можна вибрати ідеальну команду для спільного штурму покерних турнірів.

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*