Дати виходу найпопулярніших комп’ютерних ігор - Блог про Львів

Дати виходу найпопулярніших комп’ютерних ігор

комп'ютерні ігри

Пам’ятаю свого часу у одному із коментарів наш читач, не пам’ятаю як звати його (хай мені вже вибачить), просив адміністрацію блогу щоб ми писали більше на тему комп’ютерних ігор.

Колись Воробус був шаленим геймером і в іграх знав толк, зараз за відсутності часу бавлюся менше, тому вже вибачайте.

Але, у сьогоднішній статті ми таки поговоримо про комп’ютерні ігри, бо саме восени виходить у світ дуже багато популярних «шпільок».

Кажуть, що вже десь на підході нова Gta 5, але її все рівно ще рано чекати, а от Fifa-13 – то все може бути, тому буквально сьогодні вирішив пошукати чи є вже в обігу чи як простіше сказати в магазинах нова Fifa-13.

Прийшлося заходити у пошукову систему, вводити ключову фразу і шукати гру.

У сьогоднішній статті я зроблю полегшення для таких же як і я, а саме напишу дати виходу найпопулярніших ігор, коротко їх опишу і звісно що дам технічні характеристики, бо не кожен комп’ютер потягне зараз нові ігри.

Отже, найбільш популярна гра років і народів – це гонки під назвою «Need for Speed: Most Wanted (2012)».

Ця гра вийде у світ 30 жовтня, а на теренах України вона має бути десь після 3 листопада.

Суттєвою ознакою цієї гри є те, що вона не йде на операційних системах Windows XP.

Fifa-13. Як же жити без футболу, це ж гра мільйонів. Гра вже вийшла на початку жовтня, тому вперед за орденами, як кажуть. 🙂 Гра стала ще більш розумною, відтепер ви можете застосовувати також такий компонент гри як розумна атака, досконалий дриблінг, контроль першого дотику тощо.

Також читайте:   Про подих літа, сорок та чудові новини для блогу

Call of duty: black ops 2 – продовження культової стріляли, яка заполонила весь світ. Це вже дев’ята подібна гра у серії. Дія гри відбувається у часи Холодної війни.

Дата виходу – 13 листопада 2012 року. Єдине що тут як і у гонках серії «Need for Speed» має бути встановлена на ПК операційна система Windows7.

Medal of Honor: Warfighter – продовження ще однієї стрілялки року. Чимось ця гра схожа до гри Call of duty.

Прихильників цієї гри вже можна потішити, гра вже є у магазинах і навіть в інтернеті. Вийшла вона у люди 23 жовтня, так що можна бавитися.

Але, знову ж таки, якщо у вас нема встановленої мінімум операційної системи – Windows Vista, то нічого путнього у вас не вийде. Як сказав мені друг, зараз розробники вже потрохи забувають за стандартний старий добрий XP, тому таки прийдеться встановити ту ж Windows 7.

Ось такі найпопулярніші ігри, якихось два тижня і вони вже всі будуть у вас на руках, тому вперед, не можна спати, а треба бавитися. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*