Концерт гурту “Океан Ельзи” (24.08.14). Питання зайвого квитка актуальне - Блог про Львів

Концерт гурту “Океан Ельзи” (24.08.14). Питання зайвого квитка актуальне

Вже незабаром

Сьогодні надворі 20 серпня, середа, а це означає, що продовжує свою роботу блог Воробуса.

І перше про що ми будемо говорити, так це про концерт гурту «Океан Ельзи», який 24 серпня має відбутися на стадіоні «Арена Львів».

Що це буде за концерт, яка його програма, яка на даний момент ситуація із квитками про це та не лише читайте далі.

Отже, після того, як 31 травня 2014 року вдало пройшов концерт відомого українського гурту було повідомлено про те, що на свято Незалежності (24 серпня) Славко Вакарчук і компанія дадуть додатковий концерт.

Розпочнеться він, як і минулого разу о 20 годині і буде присвячений все тому ж таки 20-ти річчю створення колективу.

Правда особливістю цього концерту буде якраз свято Незалежності. Як відомо, цього року наша держава святкує свій 23-й день народження.

Гурт «Океан Ельзи» вирішив бути оригінальним і придумав цікаву фішку. На сайті ТСН, кожен охочий фанат колективу може проголосувати за 23 пісні, які на його думку має заспівати Славко і компанія під час свого виступу.

Голосування зараз триває і ваш покірний навіть сам проголосував за треки, які мені найбільше подобаються. Перед самим виступом буде складено рейтинг пісень і їх згодом заспіває гурт «Океан Ельзи».

Також читайте:   Студія Магарич у Львові

Тепер переходимо до цікавого питання, а саме квитків. Що ж, блог Воробуса спробує зараз, а це 15 година дня 20 серпня купити собі заповітну перепустку.

Заходимо на сайт kasa.in.ua – обираємо пункт «Купити квиток» і дивимося за якою ціною ще можна купити квиток і чи взагалі його ще можна купити.

Звісно, починаємо із найдешевших.

Ситуація тут дуже і дуже цікава. Виявляється на даний час залишилися квитки за 250-ть гривень в секторах: 19а, 28а і 29а.

Перепустки сюди специфічні, тому що із цих місць можна буде дивитися лише на великий екран де буде показано виступ гурту. Самої ж сцени видно не буде.

З таким успіхом можна лягти в хаті і дивитися пряму трансляцію концерту на телеканалі «1+1».

Щодо місць, де можна буде бачити сцену, то залишилися лише квитки за 1000 і за 1500 гривень. Багатенько, що не кажіть.

Отак ідеш з дівчиною і три тисячі треба викласти за перепустку.

У фан-зонах жодного вільного квитка нема. Є правда заброньовані, тому не знаю чи їх викуплять чи вони теж з’являться у продажу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*