Підсумки виступу команди «Keep Calm» на турнірі “Героїв УПА” - Блог про Львів

Підсумки виступу команди «Keep Calm» на турнірі “Героїв УПА”

Дива не сталося

Вихідні наступили, погода – хороша, а це означає, що можна як слід відпочити, погуляти і з новими враженнями увійти в робочий тиждень.

Про роботу поговоримо згодом, а поки що про футбол, а точніше про футзал.

Як і обіцяв ваш покірний автор опісля виступу команди «Keep Calm» на турнірі «Героїв УПА» підіб’ю підсумки: що вдалося, а що ні, які плани на майбутнє і так далі.

Отже, ідея зіграти на короткотерміновому турнірі, який проводить асоціація любительського футзалу Львівщини виникла у мене спонтанно.

Правда мій запал багато хто із колег не підтримав мотивуючи це тим, що і так втомилися від виступів на тій же асоціації за ціле літо.

Що ж, прийшлося підлаштовуватися під будь-яку команду, а це часто грає злий жарт. Чому? Тому що на поле виходиш і не знаєш а що ж очікувати від гравців.

Команда «Keep Calm» була зібрана на голому ентузіазмі. Із 12-ти гравців заявлених на турнірі, десь 4-5 десь колись приймали участь у подібного роду змаганнях. Решта ж гравців – це просто любителі такого виду спорту як футзал.

Тому, по ходу турніру стало зрозуміло що на особливі успіхи нам розраховувати не варто.

Першу гру проти команди «Сало-Япі» ми розпочали, як то кажуть, із місця в кар’єр. Грали наче непогано, але був проміжок в грі
який ми тупо провалювали. Саме за ці хвилини і вирішувалася згодом доля поєдинків. І це стосується не лише гри із «Сало-Япі».

Так було із ними, так було у суперництві із командою «Фанат» і в дечому з «Інкогніто».

На жаль, і це треба визнати були проблеми із четвірками. Мала кількість тренувань так і не допомогла нам їх сформувати належним чином.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. ПСВ 1:2 Дніпро (відео)

Але, не одним негативом був цей турнір.

Особисто мені сподобалася гра проти команди «Фанат», особливо перший тайм. Давно не пам’ятаю такої чоловічої боротьби. Так, початок другого тайму був провалений, результат не в нашу користь, але це найкраща гра нашої команди на турнірі.

На команду «Інкогніто» ми вийшли вже із опущеними головами. Ця гра для нас нічого не вирішувала і ми її програли в чисту. Якби була ця гра стартовою, то думаю ми би явно краще зіграли.

Щодо вашого автора. Не люблю себе оцінювати, але на цей раз виняток таки зроблю. Загалом зараз перебуваю в хорошій формі.

Все-таки, тренування із командою «Львів Юнайтед» йдуть на користь.

Слабо зіграв я проти «Інкогніто», але це вже питання налаштування. В решті ж матчів своїми діями задоволений, враховуючи всі проблеми які мав колись із здоров’ям.

Але, одна справа грати у складі сильною команди, а друга у складі слабої.

Що далі? Можу сказати впевнено, що дана команда «Keep Calm» себе вичерпала. Тому, думаю її існувати не буде або вона буде але без мене.

Все-таки, хочеться зіграти Воробусу у складі конкурентоспроможної команди.

А поки що тренуємося і, можливо, взимку ви побачите Воробуса знову ж таки на змаганнях із футзалу.

P.S. І ще, дуже шкода, що не вдалося мені зіграти проти команди “Львівгаз” (Воробус банально захворів грипом). Так, швидше за все був би розгром, але для воротаря це великий досвід.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*