Підсумки виступу команди «Keep Calm» на турнірі “Героїв УПА” - Блог про Львів

Підсумки виступу команди «Keep Calm» на турнірі “Героїв УПА”

Дива не сталося

Вихідні наступили, погода – хороша, а це означає, що можна як слід відпочити, погуляти і з новими враженнями увійти в робочий тиждень.

Про роботу поговоримо згодом, а поки що про футбол, а точніше про футзал.

Як і обіцяв ваш покірний автор опісля виступу команди «Keep Calm» на турнірі «Героїв УПА» підіб’ю підсумки: що вдалося, а що ні, які плани на майбутнє і так далі.

Отже, ідея зіграти на короткотерміновому турнірі, який проводить асоціація любительського футзалу Львівщини виникла у мене спонтанно.

Правда мій запал багато хто із колег не підтримав мотивуючи це тим, що і так втомилися від виступів на тій же асоціації за ціле літо.

Що ж, прийшлося підлаштовуватися під будь-яку команду, а це часто грає злий жарт. Чому? Тому що на поле виходиш і не знаєш а що ж очікувати від гравців.

Команда «Keep Calm» була зібрана на голому ентузіазмі. Із 12-ти гравців заявлених на турнірі, десь 4-5 десь колись приймали участь у подібного роду змаганнях. Решта ж гравців – це просто любителі такого виду спорту як футзал.

Тому, по ходу турніру стало зрозуміло що на особливі успіхи нам розраховувати не варто.

Першу гру проти команди «Сало-Япі» ми розпочали, як то кажуть, із місця в кар’єр. Грали наче непогано, але був проміжок в грі
який ми тупо провалювали. Саме за ці хвилини і вирішувалася згодом доля поєдинків. І це стосується не лише гри із «Сало-Япі».

Так було із ними, так було у суперництві із командою «Фанат» і в дечому з «Інкогніто».

На жаль, і це треба визнати були проблеми із четвірками. Мала кількість тренувань так і не допомогла нам їх сформувати належним чином.

Також читайте:   Євро-2019 (жінки). Півфінал. Україна – Португалія – 1:5

Але, не одним негативом був цей турнір.

Особисто мені сподобалася гра проти команди «Фанат», особливо перший тайм. Давно не пам’ятаю такої чоловічої боротьби. Так, початок другого тайму був провалений, результат не в нашу користь, але це найкраща гра нашої команди на турнірі.

На команду «Інкогніто» ми вийшли вже із опущеними головами. Ця гра для нас нічого не вирішувала і ми її програли в чисту. Якби була ця гра стартовою, то думаю ми би явно краще зіграли.

Щодо вашого автора. Не люблю себе оцінювати, але на цей раз виняток таки зроблю. Загалом зараз перебуваю в хорошій формі.

Все-таки, тренування із командою «Львів Юнайтед» йдуть на користь.

Слабо зіграв я проти «Інкогніто», але це вже питання налаштування. В решті ж матчів своїми діями задоволений, враховуючи всі проблеми які мав колись із здоров’ям.

Але, одна справа грати у складі сильною команди, а друга у складі слабої.

Що далі? Можу сказати впевнено, що дана команда «Keep Calm» себе вичерпала. Тому, думаю її існувати не буде або вона буде але без мене.

Все-таки, хочеться зіграти Воробусу у складі конкурентоспроможної команди.

А поки що тренуємося і, можливо, взимку ви побачите Воробуса знову ж таки на змаганнях із футзалу.

P.S. І ще, дуже шкода, що не вдалося мені зіграти проти команди “Львівгаз” (Воробус банально захворів грипом). Так, швидше за все був би розгром, але для воротаря це великий досвід.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*