Неймовірне катання на лижах в Славську 26 квітня 2016 року (відео) - Блог про Львів

Неймовірне катання на лижах в Славську 26 квітня 2016 року (відео)

Пішки на гору

Те, що клімат в Україні істотно змінився ні для кого не секрет. Пригадую колись були роки, що в кінці березня випадав такий сніг, що можна було кататися на лижах до місяця травня.

За Буковель взагалі мовчу, там ще в кінці травня хтось таки пробував кататися. Роки минули і тепер вже у квітні місяці було оголошено про те, що лижний сезон завершено.

Всім подякували й на тому розійшлися…

Але, не одним Буковелем живуть люди. Є ще й інші курорти, зокрема, один із них на горі Тростян, що у Славську. Вічна тема що там треба вже давно робити модернізацію, совком не те, що «папахує», а просто смердить.

Наскільки мені відомо цей курорт вже давно могли купити інші власники, але теперішні аж ніяк не хочуть нічого продавати. Від того й кількість відвідувачів зменшується.

Хоча, особисто я люблю Тростян таким яким він є зараз. Бугель, впав з бугеля, самогонка на шишках та вареники на горі, морозець, північ, захід, центр, ялинки в лісі тощо.

А злить найбільше те, що часто буває так що сніг випадає, його є достатньо для катання, а підйомники й близько ніхто не думає запускати.

От і цього разу, природа нас здивувала і з 25 на 26 квітня у Львові, й особливо у Славську падав такий сніг, що «світа Божого не було видно». І це при тому, що ще кілька днів тому було +15 – +18 градусів тепла й можна було ходити у футболках.

Також читайте:   На горі Піп Іван з'явиться рятувальний пункт

На жаль, Воробус не мав нагоди поїхати посеред робочого тижня на екстремальні лижі, але це за мене зробив мій хороший приятель Тарас, який зоорганізувався ще з кількома людьми і поїхав підкоряти Тростян.

Тарас32

І це, незважаючи на те, що бугельні підйомники, а також крісло ніхто й не думав вмикати. З останнім я би ще посперечався. Дурною є відмазка, що на горі нема МНС. А що в сезон їх хтось бачив?

Перед тим як перейти до відео, яке й сам Тарас зняв процитую його слова:

«Вася Транзiор напередоднi подзвонив i нас зiбрав, а всi хто писав на форумi, так і не поїхали. Тим не менше, на вокзалi я зустрiв ще кількох хлопців.

У Славську водії Уазiків за нас билися, але ми вибрали того, хто нас зустрiв на перонi бiля вагону.

Далі ми пiднялися пішки на верх i просто були шоковані, чорницi – 40-50 сантиметрів i снiгу ще десь 20-30. Екстрим…

Снігова баба

На жаль, я виступав у ролі оператора i свою технiку катання я не можу показати, на вiдео можна побачити, що технiка завжди вiдiграє основну роль, той хто мав її, той отримав задоволення, а той хто прогуляв урок, показав новий стиль катання, короче я бiльше задоволення отримав тут чим на Буковелi. При тому, я спустився лише один повний раз i один раз з пiв гори.

А ще ми ліпили снігову бабу й будували трамплін. Було весело…

Одним словом, рекомендую глянути наступне відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*