Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс

Фуджікура - Нові імена

Вже найближчої суботи, 6 травня на команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок у рамках гранд ліги міста Львова.

Хто буде суперником нашої команди, чого слід очікувати від цієї гри, останні новини зі стану обидвох команд та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як у першому турі «Нові імена» перемогли «Спільноту» на нашу команду очікує не проста гра проти команди «Фуджікура», яка теж у прем’єрному матчі нового чемпіонату перемогла свого суперника.

Ним була «Гранд Галичина» і «вікторія» була здобута з рахунком 10-2.

Якщо так глянути, то суперник нам по силі. Грали з «Фуджікурою» ми не один раз і варто сказати, що у всіх цих матчах була безкомпромісна боротьба до останніх хвилин.

Минулого літа команди обмінялися перемогами як і взимку. А ось в Відкритому кубку Львівщини з футзалу сильнішим був саме наш суперник.

Як буде цього разу покаже час.

Щодо останніх новин зі стану нашої команди, то у середу на штучному полі «Футбол Life» було проведено товариський поєдинок між першою та другою командами.

Також читайте:   З ким зіграє Металіст в Лізі чемпіонів?

Що цікаво, але досить таки сенсаційно впевнену перемогу вдалося здобути другій команді. Хоча, у першій були відсутніми ряд гравців.

А так всі гравці здорові й рвуться в бій.

Також цілком ймовірно що через сімейні обставини матч проти «Фуджікури» може пропустити воротар – Ігор Воробій дебют якого в новому чемпіонаті може відкластися на третій тур.

По команді «Фуджікура» можу сказати, що після того, як вони перемогли на Відкритому кубку Львівщини з футзалу вони ще підсилилися. Відтепер за них грає Віталій Ковальчук, відомий своїми виступами за команди «Надія» та «ЛЮ-Верест».

Насамкінець додам, що гра між «Новими іменами» та «Фуджікурою» розпочнеться в суботу, 6 травня на полі «Електрон» о 12 годині 30-ть хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду в цій грі.

А вже після гри очікуйте на оперативний результат цієї гри та, звісно, що звіт із протокольними даними.

І це ще не все. З нового сезону всі матчі нашої команди можна переглядати наживо завдяки онлайн-трансляціям на каналі ююб за наступним посиланням.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*