Професійний клінінг для тотальної чистки килимів - Блог про Львів

Професійний клінінг для тотальної чистки килимів

клінінг

Пухнастий килим надає вітальні, спальні, дитячій кімнаті затишок, прикрашає кімнату. На нього приємно наступати босими ногами, на м’який ворс можна навіть прилягти і розслабитися або побавитись з дитиною. При цьому килим – це додатковий плюс до пунктів регулярного прибирання. Потрібно ретельно очищати покриття, інакше воно буде швидко накопичувати пил.

Плями – окрема історія, особливо якщо Ви віддаєте перевагу світлим відтінкам. Деякі забруднення здаються невиводимими. Не поспішайте міняти покриття – для початку зверніться у хімчистку. Клінери приїдуть і в кілька етапів оброблять килим – поки він не стане, як новий. У цій сфері послуг хімчистка килимів у Львові «Чистота» зарекомендувала себе як надійна компанія, якій не страшно довірити найделікатніші покриття.

Самостійне прибирання VS хімчистка

Видалення бруду своїми силами і побутовими засобами може здатися швидким та дешевим варіантом. На практиці, на жаль, частіше буває навпаки. Наприклад, Ви пролили на пісочний килим червоне вино. Щоб приховати сліди прикрого непорозуміння, в хід зазвичай йде арсенал порад із мережі і лайфхаки з бабусиного архіву. Так, один із народних рецептів суміші для очищення – гліцерин та яєчний жовток. На жаль, на практиці він навряд чи повністю виведе пляму від вина і поверне покриттю колишній вигляд. Навіть популярні побутові засоби направленої дії не завжди справляються.

Проблема може стати ще масштабнішою – від спроби затерти пляму забруднення може лише сильніше вбратися. Таким чином, замість очищення покриття воно ще більше брудниться. Що в підсумку: проблема не вирішена, час витрачено, Ви розчаровані й прикидаєте, у скільки обійдеться новий килим.

Щоб уникнути сумних наслідків, краще відразу звернутися до клінерів. У команди «Чистоти» чіткий підхід до роботи:

  1. Глибоке очищення в кілька етапів.
  2. Професійні засоби для чищення – рідини, порошки, гелі.
  3. Потужні пилососи для якісного видалення пилу аж до підстави покриття.

Клінери працюють з такими забрудненнями, як:

  • сліди від вина, соку, чаю;
  • фарба, пластилін, фломастери;
  • вугілля з кальяну;
  • масло, жир;
  • біологічні рідини;
  • інші складні плями.

У хімчистку звертаються у тому числі для видалення застарілих забруднень.

Як працюють професіонали: етапи чистки

У компанії «Чистота» хімчистка на дому проходить у два етапи. Спочатку клінери ретельно пилососять покриття і вибивають пил. Це сухий етап. Потім – проводять вологе чищення з профзасобами. Виводять плями і запахи, обробляють все покриття. Після сушіння і прочісування ворсу килим м’який, красивий, свіжий і чистий.

чистота і порядок

Клінери використовують безпечну хімію без алергічних компонентів і сильного запаху. Рекомендується звертатися за хімчисткою килима регулярно. Навіть якщо плям немає, все одно ворс накопичує пил, в ньому розмножуються мікроорганізми, які не зникають від самостійної прибирання. Рекомендується проводити профілактичну чистку раз на півроку або рік. Клінери працюють з будь-якими покриттями – від синтетичних до вовняних і шовкових.

Відгуки клієнтів

Найкращий показник роботи хімчистки – чесні враження клієнтів. Компанія «Чистота» зібрала вже понад 300 відгуків. Клієнти вдячні за роботу, багато хто планує звернутися знову. Часто відзначають такі моменти, як:

  • сумлінність співробітників, ввічливість, повагу до клієнта;
  • професійне обладнання;
  • оперативність – пунктуальні і справляються в термін.

А головне, клієнтів вражають результати – чистий килим, сяючі вікна, свіжий матрац або диван, який виглядає немов тільки доставлений з магазину. Компанія пропонує не тільки послуги професійного чищення меблів і поверхонь, але і повноцінне прибирання – будинку, квартири, офісу. Складні завдання по плечу команді досвідчених клінерів, жодне забруднення їх не налякає.

Джерело: chystota.ua.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*