Найбільш популярні стенди для українських дитячих садків - Блог про Львів

Найбільш популярні стенди для українських дитячих садків

дитячий садок

Наочні посібники активно використовуються в усіх сферах життєдіяльності закладів дошкільної освіти. Саме тому стенди для днз в онлайн-магазині фірми виробника «СтендЮА» завжди викликають чимале зацікавлення в покупців.

За їхньою допомогою педагогічні працівники:

  • Підвищують ефективність освітніх занять;
  • Налагоджують стосунки в дитячих групах;
  • Успішно взаємодіють із батьками вихованців;
  • Сприяють всебічному розвитку дітей;
  • Сприяють вдалому функціонуванню закладу тощо.

Однак серед стендів є такі, які користуються особливою популярністю серед педагогів.

  1. Куточки творчості. Розміщені на сайті https://stendua.com/ пластикові стенди, найвищої якості й за демократичними цінами, мають найрізноманітніше призначення. Так, тут можна придбати куточки для творчості, у яких будуть виставлені дитячі малюнки, створені під час занять. Вони, як і підставки для ліплення, можуть бути художньо оформленні з використанням назви групи чи самого дитячого садочку. Батьки зможуть наочно оцінити прогрес дитини.
  2. Меню дошкільного закладу освіти. Цей стенд – обов’язковий при оформленні кожного закладу дошкільної освіти. За його допомогою батьки можуть дізнатися, наскільки збалансовано харчуються їхні діти. Також ця інформація надає змогу вчасно попередити працівників дитсадка про харчові алергії та вподобання їхніх вихованців.
  3. Інформаційні куточки для батьків. Виховання і розвиток дошкільнят передбачають дієву співпрацю між педагогами та родинами дітей. Тому так необхідно вчасно проінформувати родичів малих про основні події в житті групи й самого дитсадка. Тут також розміщують розклади додаткових занять і гуртків, перелік майбутніх заходів тощо.
  4. Куточки настрою. Важливо з раннього віку навчати дітей розпізнавати свої емоції, вміти контролювати їх та успішно взаємодіяти з однолітками й дорослими. Цьому в ігровій формі навчають малих стенди, присвячені розвитку емоційного інтелекту.
  5. Таблички на двері. Це – необхідний елемент оформлення приміщення дитсадків. На них розміщують не лише інформаційні написи, але й малюнки із зображенням назви групи чи дитячого садка. Це дозволяє дітям краще орієнтуватися в просторі.
  6. Наліпки на шафки. Оскільки малюки ще не вміють читати, то на кожну шафку з особистими речами прикріплюють наклейку з яскравим зображенням. Це дозволяє дітям швидше запам’ятати потрібне місце та привчає їх до самостійності.
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*