Шайтанов Олег: «Закликаю вболівальників прийти та підтримати жіночу збірну України з футзалу у матчах за вихід на Євро-2022» - Блог про Львів

Шайтанов Олег: «Закликаю вболівальників прийти та підтримати жіночу збірну України з футзалу у матчах за вихід на Євро-2022»

Олег Шайтанов

Вже сьогодні, 21 жовтня, на львівській «Боско-Арені» стартує кваліфікаційний раунд жіночого відбору до Євро-2022. За єдину путівку, яка дозволить виступати на європейському форумі посперечаються збірні Фінляндії, Бельгії, Чехії та України.

Напередодні першого дня змагань українська команда провела тренування, а опісля нього головний тренер «синьо-жовтих» Олег Шайтанов поспілкувався з прес-службою ФК «Галицька здоба».

❓Олеже,, як вам новий зал «Боско-Арени», перші враження , що сподобалося, що ж навпаки ні?
✅ Особисто я вперше побачив цю арену, думаю і дівчата теж. Новий комфортний зал залишає лише позитивні враження. Дуже добре, що на мапі України з‘являються нові спортивні комплекси.

❓Як команда готується до матчів відбору «Євро 2022»?
✅ Спершу ми провели короткі збори в Броварах, потім вилетіли на дві контрольні зустрічі зі збірною Португалії. Повернувшись до України, одразу ж переїхали до Львова. Настрій нормальний, всі в очікуванні офіційних матчів.

Також читайте:   Наші за кордоном-8: огляд виступів українських легіонерів

❓Що скажете про суперників, чи вже встигли переглянути матчі за участю наших суперників, Кого вважаєте конкурентом у боротьбі за 1 місце?
✅ Так, безумовно маємо інформацію про наших суперників. Розуміємо їх сильні і слабкі сторони. Всі команди хочуть і мають шанси посісти перше місце в групі, тому ми всі конкуренти.

❓За рахунок чого збірна України може виконати завдання виходу на «Євро 2022»?
✅ Якщо ми будемо єдиним цілим і прагнутимемо перемоги. Потрібно віддати всі сили, показати свій характер. Тільки так.

❓Насамкінець Ваші побажання всім вболівальникам напередодні вирішальних матчів?
✅ Свого часу ми відчули і пам’ятаємо ту підтримку від львівських вболівальників на «Lviv Freedom cup». Зараз новий виклик для наших дівчат, їм безумовно потрібна підтримка. Ми чекаємо на Вас!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*