Плюси та мінуси інтернету - Блог про Львів

Плюси та мінуси інтернету

Світ інтернету

Колись в людей не було альтернативи і вони просто більше гуляли на свіжому повітрі, спілкувалися з друзями, активно відпочивали тощо.

Часи змінилися, технології пішли вперед і відтепер реальне життя можна замінити віртуальним. А все вина тому – глобальна мережа інтернет.

В інтернеті можна робити все що захочеш. Це і спілкуватися з людьми з інших міст, країн, і фільми дивитися, і гуляти віртуально по містах. Одним словом, інтернет – це сила.

Але, з часом людина починає дичіти, бо ніщо не замінить нам реального спілкування з людьми. В то ж кіно сходиш, то вже спілкуєшся із касиром, охоронцями, людьми, які там сидять і вже не такі дикі.

Плюси інтернету

Їх є дуже багато. Перше, інтернет є досить таки хорошою енциклопедією. Тут можна знайти будь-яку інформацію, яку лише забажаєте. Єдине що треба для цього – бажання її шукати. В інтернеті можна знайти багато друзів. Колись Воробус навіть не думав, що таке можливе.

Але, з часом і друзів в інтернеті знайшов. Коли ти спілкуєшся в глобальній мережі, то вам не треба перед кимось гарно виглядати, не треба одягатися як слід. Все це за вас робить аватар.

І ще, в будь-яку хвилину ви можете просто натиснути кнопочку миші і вас в інтернеті не буде.

Також читайте:   Відеоповідомлення у скайпі

Вам ні перед ким не треба звітуватися, ніхто вас не кине, ви сам собі хазяїн свого життя.

Плюси реально життя

Коли людина спілкується в реальному житті, то вона більше за собою доглядає. Їй же треба справити враження на інших людей, добре вдягнутися, мати достойну зачіску та і взагалі треба мати про що розмовляти. А це не так то і просто.

Чому ви думаєте люди, які часто сидять в інтернеті згодом такі закомплексовані? Це якраз і є причиною відсутності нормального спілкування. В інтернеті ти злий троль, всіх посилаєш, а в реальному житті – скромняга.

Якби там не було, моя думка така, що все-таки постійно в інтернеті сидіти не треба, бо тим самим просто таки зіпсуєте свою молодість. Зайшли у соціальні мережі, сіли, попереписувалися, а згодом зрозуміли, що молодість то пройшла.

Як і кожна нормальна людина індивідуум має ходити на роботу, заробляти гроші, а інтернет – це як розкіш, якою наділені люди. В ньому ви можете знайти друзів де б вони не були, поспілкуватися з ними або ж просто оперативно знайти для себе інформацію.

Читачі блогу, виходьте у люди, більше спілкуйтеся в реальному житті й все буде пучком. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вина цього всього – <>.

  2. Stakeholder 22.08.2013 пише:

    Як на мене то ця дискусія беззмістовна, це те саме що дискутувати про те що краще: ходити пішки, чи їздити на машині. Треба просто чіткіше визначати тему, тут питання не в тому сидіти в неті чи не сидіти, а в тому що все має бути в міру і без фанатизму, тоді не буде виникати ніяких проблем.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*