Коронавірус. Куди він подівався? - Блог про Львів

Коронавірус. Куди він подівався?

Коронавірус

Війна в Україні якось відсунула на другий план проблему, яка більше двох років турбувала не лише нас, а й весь світ. Хоча, за межами нашої країни нічого фактично не змінилося. Люди далі колять вакцини, ходять у масках й так далі.

Хоча, чому за межами? Я знаю й таких, які кололи бустер на днях.

Думаю не важко здогадатися, що в цьому пості сьогодні мова піде про заразу під назвою – коронавірус. Скільки від нього настраждалися, насиділися на карантинах, наносилися масок. Зараз від них і сліду не залишилося. Принаймні тепер якщо заходиш у приміщення будівлі, транспорт чи, скажімо, магазин або супермаркет, то мало хто ходить у масці.

Ще декілька днів траплялися унікуми, які кричали аби люди таки одягали маски, а тепер вже все. Війна в Україні перемогла «корону».

Хоча, я так не вважаю. Люди й на далі хворіють просто не так інтенсивно як в тому ж таки січні чи лютому 2022 року. Плюс мало хто зараз робить тести. Кашляєш, маєш температуру, то це нічого, пройде само собою.

Також читайте:   Про що говорять люди під час вакцинації

Бачив у магазинах ціни на маски. Як же я сміявся, коли побачив цінник – 0.75 гривні за одну штуку. А ще півтора року тому вона вартувала 15, а то й 25-ть гривень.

Вчора їхав у трамваї зі Сихова, то лише 2-3 людини мали маску. Був і «хедлайнер» трамваю – собака, якого хазяйка вдягла у маску. Сама ж вона була без захисту. То що, тепер епідемія перекинулася на тварин?

Щоб не було вже так скучно в кінці цього посту наведу трохи світової статистики по захворюванню на «Covid-19» станом на ранок 19 квітня.

– США +50310
– Індія + 1247
– Франція + 19810
– Туреччина + 4542
– Польща + 301
– Австрія + 5395
– Румунія +1524
– Угорщина +4978
– Хорватія + 116
– Китай + 3316
– Англія відсутні покази
– Італія відсутні покази

Як бачимо з наведених даних випадкових країн, коронавірус якщо ще й є, то у малих кількостях. Так виглядає, що люди масово перехворіли й у них виробився імунітет.

Любіть життя, займайтеся спортом, добре харчуйтеся й бережіть себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*