Дозвілля у Львові: де класно провести час? - Блог про Львів

Дозвілля у Львові: де класно провести час?

Дозвілля у Львові

Львів місто не мале, тут точно знайдеться де пошвендяти, але якщо Вам надоїли надто звичайні туристичні локації та місця для прогулянки, то ловіть топ 5 розваг у Львові для проведення дозвілля.

1. Квест кімнати

Вид розваг, де учасники спільно виконують низку завдань, розгадують певні загадки з метою виходу із замкненого приміщення. Надзвичайно цікавий вид відпочинку, що задіює розум та логічне мислення гравців, їх зазвичай від 2-7, в залежності від гри. У Львові їх багато, більшість з тих, де я побувала залишили хороші враження. Якщо ви любите головоломки та загадки – Вам точно сюди.

квест кімната

2. Кімнати страху

Розваги не для боязливих, але більшість молоді полюбляє такий вид відпочинку. Головна мета учасників, як і в попередньому варіанті – знайти вихід з кімнати, але тепер в кімнаті Ви перебуватимете не самі, а з акторами, які лякатимуть Вас. У квестах беруть участь досвідчені актори в спеціальних костюмах та зі спеціальним гримом. Я мала можливість відвідати таку кімнату, це «Insomnia» – перша в Україні компанія, яка організувала роботу кімнат страху. Це було вражаючи, та такі екстремальні емоції я не забуду ніколи.

кімната страху

3. Клуб настільних ігор

У Львові є лише один такий клуб-магазин настільних ігор – «Octopus». Тут ви можете зіграти у відомі ігри як нарди, шашки, шахи й доміно, так і в багато інших цікавих ігор, список і справді величезний. Погравши ігри в клубі, Ви можете придбати декілька для себе. Дуже круте місце для відпочинку у великій компанії друзів. Вартість відвідування клубу на цілий день 120 гривень з особи.

Також читайте:   Боулінг в "King Cross Leopolis"

клуб настільних ігор

4. Скеледроми

Незвичний вид активного відпочинку, не є настільки відомим, але дуже цікавий. У Львові є місця для скелелазіння, найвідоміші «The wallм та «Бухта». Заняття на скеледромі не потребує особливої підготовки, головне бажання. Як на мене, цікавий досвід, а можливо і хобі в майбутньому.

скеледром

5. Антикафе

Основна мета таких закладів створити зручну атмосферу для людини. Оплата в таких закладах здійснюється не за вартість страв, а за час проведений тут. Зазвичай в таких кафе розважаються, а саме: грають в настільні ігри та ігрові приставки, дивляться фільми та слухають музику. Тут можна провести час в хорошій атмосфері та познайомитись з новими людьми.

антикафе

Ось такі розважальні заклади Львова допоможуть розфарбувати сірі будні.

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*