«Галицька здоба» вшосте побореться за Кубок України - Блог про Львів

«Галицька здоба» вшосте побореться за Кубок України

Кубок України

Найближчої неділі, 26 листопада, у рівненському спортивному залі ДЮСШ-4 футзальний клуб «Галицька здоба» зіграє поєдинок проти рівненської команди «АВ Метал Груп».

Для нашої команди – це буде шоста участь у престижному турнірі.

Напередодні старту в новому розіграші, а його «пекарі»» розпочнуть одразу ж з другого попереднього раунду, адже перший пропускали через високий рейтинг, ми вирішили пригадати історію попередніх п’яти виступів.

✅ Сезон 2022-2023 років

Безперечно він назавжди увійде в історію «червоно-жовтих», адже львівській аматорській команді вдалося дійти аж до Фіналу Восьми (!), де з боями, але гравці ФК «Галицька здоба» таки поступилися ФК «Рятувальник» (м. Ромни, Сумська область) – 4:9. Хоча, після першого тайму саме наша команда була попереду – 2:1.

Розпочали ж п’ятий за ліком похід за Кубком України «пекарі» поєдинками проти діючого чемпіона Ужгородської футзальної ліги колективу «УжНЕТ», які виявилися вдалими як і, загалом, все протистояння. У двох поєдинках було здобуто впевнені перемоги: спершу вдома – 10:1 а згодом і на виїзді – 6:1.
У наступному раунді «червоно-білим» волею жеребу випала нагода зіграти з чернівецьким клубом «Урожай-Сітка-Захід». Перший поєдинок, який відбувся у Львові завершився перемогою «пекарів» – 3:1. У матчі-відповіді, який відбувся у Чернівцях, команди переможця не виявили, зігравши внічию – 1:1.

Таким чином, «пекарі» вийшли в 1/8 фіналу, де зустрілися з луцьким «Любартом». Перший поєдинок цієї серії, який відбувся на майдачнику луцької ОДСШ завершився нічиєю -2:2 У матчі-відповіді «вікторію» святкувала «Галицька здоба» – 3:1.

Також читайте:   Футзал. Студентська ліга. Курсанти 1:4 ЛДУВС team (команда Воробуса знову програє)

✅ Сезон 2020-2021 років

Новий розіграш і не менш цікавий суперник, представник Першої ліги України ФК «Славута» (м. Славута, Хмельницька область). Перший поєдинок знову відбувся у Львові й завершився драматичною нічиєю – 4:4. У матчі на майданчику суперника сильнішими таки були господарі, які перемогли – 5:2.

✅ Сезон 2019-2020 років

«Галицька здоба» знову заявляється у змагання Кубка України і на цей раз у суперники «червоно-жовтим» потрапляє грізний «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (м. Рівне). Перший поєдинок відбувся у Львові й завершився впевненою перемогою гостей – 3:6. Слабкою втіхою для підопічних Сергія Тригубця згодом стала нічия – 3:3 у матчі-відповіді, яку наша команда буквально таки вигризла.

✅ Сезон 2018-2019 років
Суперник – львівський футзальний клуб «Максимус», який не залишив шансів нашій команді, двічі перемігши – 4:1 та 8:2.

✅ Сезон 2017-2018 років

Прем’єрний для «пекарів» виступ у змаганнях за національний трофей.
Тоді «червоно-жовті» у першому раунді здолали за підсумком двох матчів івано-франківську «Віза-Вторму» (2:2 – у Львові, 4:2 – перемога в Івано-Франківську – авт.). У наступному ж раунді у суперники нашій команді випала київська «Skidka». Дати гідній відсіч супернику ФК «Галицька здоба» не змогла, двічі поступившись (6:2 – в гостях і 8:3 вдома – авт.).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*