У парку «Знесіння» облаштували новий оглядовий майданчик - Блог про Львів

У парку «Знесіння» облаштували новий оглядовий майданчик

Оглядовий майданчик

Давненько автор цього ресурсу не прогулювався Львовом. І ось минулого вікенду ця прогалина була заповнена.

Гуляв я правда не пішки, а катався на велосипеді й варто зазначити натрапив на дуже цікаве місце в одному з моїх улюблених парків міста Лева – «Знесіння».

Чесно кажучи навіть не знав, що там таке є. Ну, знаю гору Лева, знаю озеро внизу парку, але щоб був оглядовий майданчик, то не бачив.

А він таки є і знаходиться неподалік входу у парк зі сторони вулиці Личаківської. Орієнтир – Винниківський ринок, піднімаєтеся по сходах, йдете не до дитячого майданчика, а праворуч. Буквально кілька метрів попереду ви побачите крутезну дерев’яну гойдалку, а біля неї облаштовані лавочки й вид на місто Лева.

Вивіска

Чомусь я навіть не здивувався, що вільних місць для посиденьок там фактично не було. Пригадую колись на цьому місці росли старі дерева, які лише навіювали сум. Тепер же їх обрізали й ми – мешканці міста Лева, а також гості можемо побачити Львів у новому ракурсі.

Також читайте:   Пожежа на вулиці Вірменській (відео)

Вид на Львів

І це ще не все. Біля гойдалки керівництво парку ще облаштувало домівки для комах. Виглядає непогано. Єдине, що треба бути обережним аби ці комахи особливо у шалену спеку вас не покусали.

Для комах

Якщо вже зачепив тему парку «Знесіння», то варто також згадати ще один момент. Я все розумію – хочеться відпочивати, зробити пікнік, але ж не треба брати деревину з парканів для розпалювання вогню. Україна починається з кожного з нас. Тому якщо ми будемо гадити там де живемо, то нічого путнього з цього не буде.

А поки що беремо друзів, коханих, батьків і йдемо в парк «Знесіння» аби помилуватися чудовими краєвидами Львова саме з цього парку.

Бережімо себе!

У найближчих публікаціях на цьому ресурсі очікуйте репортаж про ще не менш цікаві місця для огляду нашого з вами улюбленого міста. Дочнекайтеся….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.06.2024 пише:

    Класне місце, приємно що на блозі продовжує з’являтися такий трушний контент.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*