Gold Business League». «Галицька здоба» втратила перемогу в матчі з «М’ясною Імперією» - Блог про Львів

Gold Business League». «Галицька здоба» втратила перемогу в матчі з «М’ясною Імперією»

Бронзовий призер

Друге коло змагань другої за рангом бізнес-ліги, яку організовує Асоціація футзалу Львова розпочався поєдинком двох претендентів на чемпіонство. Нагадаємо поєдинок першого кола між цими командами завершився бойовою нічиєю – 5:5.

Дебют Легчанова

Вперше у літній першості за «пекарів» зіграв один із лідерів нашого колективу. Крайній поєдинок для Валерія видався вдалим, адже він зумів відзначитися дублем і по праву став кращим гравцем матчу за нашою версією.

Аналогія з першим матчем

Цей матч чимось нагадав поєдинок першого кола між цими командами, адже доля гри визначилася на останніх секундах. І якщо в грі, яка відбулася 15 травня від поразки врятувалися гравці «Галицької здоби», то на цей раз більше пощастило «М’ясній Імперії».

Вдалий перший тайм

У першій двадцятихвилинці «пекарі» були кращими у всьому. Добре виглядала атака, вдало грав воротар, який з кожним матчем додає. Відповідно й результат був прийнятним для «пекарів», які на перерву пішли ведучи в рахунку – 3:1.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Чвертьфінал. «Спортінг» – «КПРФ» – 3:2 + ВІДЕО

Все кардинально змінилося в другій половині зустрічі. І ніби обертів «червоно-жовті» не збавляли, але м’яч у ворота суперника вперто не ліз. Чого не скажеш за гравців «М’ясної Імперії», які свої моменти зуміли реалізувати.

«М’ясна Імперія» – ФК «Галицька здоба» – 3:3 (1:3)

ФК «Галицька здоба»: Павлів – Шафранський, Писько, Легчанов, Тригубець, Батагов, Чурко, Яблонський, Хамуляк, Коваль, Богданов, Стефанків

Голи Легчанов, дубль, Стефанків.

Кращі гравці за версією пресслужби: Губченко Іван – Легчанов Валерій.

В інших поєдинках туру були зафіксовані наступні результати:

«Харків-Незламні» – «Advoca Team» – 8:2
«Nano» – «Електрон» – 5:4

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*