Футзал. Кубок Львова 2015. На “Нові Імена” очікує випробування “Спартою” - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова 2015. На “Нові Імена” очікує випробування “Спартою”

Нові Імена проти Спарти

Продовжуються змагання на Кубку Львова з футзалу, що в ці тижні триває на штучних полях «Електрону».

Приймає участь у змаганнях і команда за яку виступає Ігор Воробус – «Нові Імена».

Нагадаю хто не знає, що в 1-ому турі наш колектив грав з командою «Невгамовні» і поступився фактично без шансів із рахунком 2-7. В цій грі ми зуміли нав’язати боротьбу лише у першому таймі.

В другій же 20-ти хвилинці «Нові Імена» були фактично статистами.

Гра забулася, результат залишився і вже сьогодні, 19 вересня на нас очікує не менш важкий поєдинок. Цього разу ми зіграємо ще з сильнішою командою, постійним представником гранд ліги – Спартою Львів.

У першу турі Кубка Львова ця команда з труднощами, але таки перемогла ще одну команду з нашої групи – Богун, що представляє Броди.

З яким настроєм підходить до гри команда «Нові Імена». За минулу поразку більшість гравців вже забуло і вже сьогодні ми налаштовуємося дати бій одному з фаворитів всіх змагань.

Звісно, що протистояти Спарті буде важко, там грають досвідчені гравці, які не один раз понюхали пороху серйозних змагань, але будемо принаймні намагатися це зробити.

Також читайте:   Фк Карпати переїздить на "Арену Львів"

Шкода, що знову ж таки «Нові Імена» не зможуть зібрати на гру бойовий склад. Яцина – травмований, Крупчук та Николишин будуть відсутні по сімейним обставинам, з новачками теж тугувато.

Тому, прийдеться грати тим складом що є на даний момент. До початку зимового турніру ще далеко, з часом можливо щось і зміниться.

Щодо Спарти, то вони також недораховуються багатьох гравців з літнього сезону. Багряк поїхав грати професійний футзал в сусідню Білорусь, Цибик виступає за Стокер, Хлюбко за Бастіон.

Залишаються у команді їхні незмінні лідери: Коваль Василь, Коваль Андрій, Ледневьский Олег, Андрій Власенко, Назар Русецький.

Щодо Ігоря Воробуса, то на минулому тижні він переніс вірусне захворювання і протягом тижня не тренувався, відповідно й пропустив тренування команди, а також ігри за ще одну команду «Гряда» на турнірі під егідою «Знесіння».

Проти «Спарти» я за тривалу свою кар’єру грав неодноразово. Команда дуже грамотна, але якщо постаратися, то і результат можна буде здобути.

Побачимо як буде, а поки що насамкінець, нагадаю, що гра між Спартою та Новими Іменами розпочнеться сьогодні о 11 годині 25 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*