Об’єднаний чемпіонат Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys». Анонс - Блог про Львів

Об’єднаний чемпіонат Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys». Анонс

Галицька здоба - Nice Guys

Черговий вікенд в найвищому дивізіоні Львівщини не пройде без участі футзального клубу «Галицька здоба». У шостому за ліком турі на «пекарів» очікує протистояння з ще одним претендентом на нагороди – «Nice Guys».

Особливо представляти нашого майбутнього суперника не будемо, адже за весь час існування обох колективів вони зустрічалися між собою неодноразово не лише в суперлізі Львівщини, а й в різного роду турнірах. Крайня така зустріч відбулася 23 березня у рамках «Кубку Львова 2024». Тоді у матчі за третє місце «погані» хлопці та «пекарі» в основний час переможця не виявили – 2:2. А ось у серії пенальті сильнішими виявилися підопічні Євгена Москвіна.

Щодо згадуваної вище Суперліги, то майбутні суперники двічі грали між собою минулого літа. Тоді двічі звитягу святкували підопічні вже Сергія Тригубця – 4:2 та 7:2 відповідно.

Також читайте:   Наші за кордоном-4: огляд виступів українських легіонерів

У поточному ж чемпіонаті команди розташувалися поруч і їх розділяє лише один пункт.

«Nice Guys» тричі перемагали («UNO MAS» – 8:4, «Євро Форвардінг» – 9:2 та «Штурм» – 4:1 – авт.), один матч звели до нічиєї проти «Енергії-2 – Львівська політехніка» – 3:3 та поступилися «NG Metal» – 4:3. У підсумку, 10 балів після 5 матчів і поточне друге місце.

Щодо ФК «Галицька здоба», то наша команда відстає на один бал після чотирьох зіграних матчів, третє місце.

Пекарі» у минулому турі без варіантів поступилися «NG Metal» – 11:4, а перед тим здолали «ICOOLA» – 3:2, МФК «Штурм» – 6:5 та «UNO MAS» – 5:4.

Протистояння матчу має розпочатися в 11 годині на майданчику «Футбол Life».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*