«Карпати» повертаються - Блог про Львів

«Карпати» повертаються

Маркевич

Щоб не говорили, що сучасний ФК «Карпати» – це зовсім інша структура, що її було створено в 2020 році, але «Карпати» є «Карпати». Чи це стара їх версія, яка була до 2019 року, чи це теперішня версія 4.0, але на матчі «зелено-білих» ходять, згадують їх успіхи й само собою уважно будуть слідкувати за їхніми матчами у матчах УПЛ.

За підсумками сезону що минув у Першій лізі підопічні Мирона Маркевича зайняли друге місце й отримали шанс проявити себе в найвищому дивізіоні України.

Коли старт?

Якщо у минулі роки команди УПЛ починали змагання в липні, то в новому сезоні у зв’язку з матчами чемпіонату Європи та олімпійської збірної нові баталії стартуватимуть 8 серпня. Саме тоді 16 команд зіграють маті першого туру. До речі, ФК «Карпати» свій прем’єрний поєдинок після 5-ти років паузи в еліті проведе в гостях проти рівненького «Вереса».

Матчі з лідерами

Вже в другому турі «Карпати» на своєму майданчику прийматимуть бронзового призера першості 2023/2024 років криворізький «Кривбас». Ця гра попередньо запланована на 10 серпня. А вже за тиждень «зелено-білі» поміряються силами з «Динамо». І теж ця гра відбудеться на стадіоні «Україна».

Також читайте:   Перша ліга Львова: Матч за чемпіонство проти «Здвигу». Анонс

Щодо матчу проти чемпіона, то він відбудеться 14 вересня на майданчику «гірників». А так, як підопічні Пушича грають своєму матчі у Львові, то можна не сумніватися на стадіоні «Арена Львів» буде багато прихильників «левів».

Коли дербі?

Звичайно, що окрім поєдинків «зелено-білих» проти грандів «Динамо», «Шахтаря» ще й цікаво буде переглянути матчі так званого дербі з «Рухом». Можна не сумніватися битва там буде ще та. Перша серія цього протистояння запланована на 19 жовтня поточного року.

Повний календар першого кола

Щодо інших матчів, то вони виглядають наступним чином:

24 серпня «ЛНЗ» – «Карпати»
31 серпня «Карпати» – «Ворскла»
21 вересня «Чорноморець» – «Карпати»
28 вересня «Карпати» – «Полісся»
5 жовтня «Інгулець» – «Карпати»
26 жовтня «Карпати» – «Оболонь»
2 листопада «Карпати» – СК «Дніпро 1» (якщо до цього часу дніпряни не знімуться зі змагань – авт.)
9 листопада «Олександрія» – «Карпати»
23 листопада «Карпати» – «Колос»
30 листопада «Зоря» – «Карпати»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*