Футбол. Кривбас 0:0 Карпати - Блог про Львів

Футбол. Кривбас 0:0 Карпати

Карпати не зуміли перемогти команду Максимова

І у другому турі нового чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011, а по правильному прем’єр-ліги львівські Карпати знову не зуміли перемогти. На цей раз вони на виїзді зустрічалися із криворізьким Кривбасом.

Гра, яка тримала глядачів у напрузі до останньої хвилини завершилася сухою нічиєю 0-0.

Після того як Карпати у минулому турі мінімально поступилися Дніпру, у цьому вони хотіли за будь-яку ціну реабілітуватися. Та й суперник їм трапився знову ж із Дніпропетровщини, на цей раз криворізький Кривбас.

Криворіжці також у минулому турі програли, то ж будь-що хотіли також перемогти.

Карпати ж після перемоги у лізі Європи приїхали на гру у прекрасному настрої, адже путівку у наступний раунд вони вже здобули.

Щодо складів команд, не знаю як там у господарів поля, а у Карпат не було Федецького і Ощипка, які все ще перебувають у лазареті. Будемо сподіватися, що вони якнайшвидше повернуться у стрій.

Щодо гри, то вона була рівною, хоча більше могли перемогти господарі поля, гості зі Львова як кажуть-відскочили. А підсумок як бачите нульовий.

Стартові 45 хвилин зустрічі були гнилими. Удари були, але чогось небезпечного не було. І лише Батіста і Варакнов мали напів моменти.

Також читайте:   Павлик прогнозує перемогу Шахтаря над Барселоною (відео)

Друга половина зустрічі була по веселіше

Тільки вона розпочалася як супер момент втратив гравець Кривбасу Максимов. М’яч після його удару «поцілував» перекладину воріт Тлумака.

Не минає і двох хвилин як Бог знов був на стороні Карпат. На цей раз львів’ян після удару Воронкова врятувала штанга.

Згодом гра заспокоїлася і лише під завісу гри супер момент був у криворіжця Куценка та знову Тлумак продемонстрував свій клас.

А вже у компенсований арбітром час чуть львів’яни не забили та Батіста не зумів розпорядитися м’ячем.

Фінальний свисток і ніякі 0-0. Карпати набирають одне очко і поки що плентаються внизу турнірної таблиці займаючи за кращим показниками 11 місце.

Відзначу також дебют за нову команду «старого» новачка у складі львів’ян – Григорія Баранця. Зіграв він мало, але дебют відбувся.

Наступну гру у чемпіонаті львів’яни проведуть 25 липня вдома із запорізьким Металургом. Початок матчу о 17 годині за київським часом.

Будемо сподіватися, що перед власними вболівальниками львівські футболісти нарешті порадують перемогою.

А вже в четвер Львів очікують єврокубки. До нашого міста їдуть ісландці. 🙂

Вперед Карпати!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*