Футбол. Карпати 0:0 Дніпро - Блог про Львів

Футбол. Карпати 0:0 Дніпро

Безгольова нічия

Львівські Карпати у 16-ому за ліком турі чемпіонату України з футболу на своєму полі приймали одного з грандів українського футболу, якщо так можна назвати зараз цю команду, дніпропетровський Дніпро.

Гра завершилася з нічийним рахунком 0-0.

За календарем цього року команди-учасниці чемпіонату мають або зіграли ще по чотири матчі другого кола. Однією з таких ігор був матч у Львові. Це як кажуть була гра за шість очок. Хоча в принципі зараз всі матчі за шість, а то і дев’ять очок.

Чесно кажучи у мене як і мабуть у багатьох прихильників львівської команди були занепокоєння стосовно психологічного стану гравців після фіаско у Севільї, але гра розставила все на свої місця. Карпат виглядали пристойно.

Поєдинок між Нами і Дніпром був рівним у всіх моментах і закономірно завершився нічиєю. Ще б пак, ніхто не хотів програвати, тим більше новий наставник дніпрян – іспанець Хуан де Рамос.

Щодо моментів, то вони були. Більше звісно у Карпат. У першому таймі міг відзначитися Федецький, але йому забракло всього чуть-чуть, щоб влучити у кут воріт Яна Лаштувки – голкіпера Дніпра.

У другій ж 45-ти хвилинці спочатку Голодюк влучив у штангу, а за декілька хвилин до кінця матчу Кузнєцов чудом не влучив у ворота.

Також читайте:   Карпати 0:2 Кривбас

Що Дніпро? Могли і вони забити, особливо у другому таймі завдяки ударам Ротаня. Коноплянки чи Назаренка.

А у підсумку фінальний свисток Євгенія Арановського з Києва так і зафіксував безгольовий матч за участю обидвох команд.

Результати решти матчів 16-ого туру мають такий вигляд:

Ворскла 0:1 Волинь
Севастополь 0:1 Зоря
Кривбас 0:2 Шахтар
Металург Запоріжжя 2:1 Арсенал
Металург Донецьк 0:3 Іллічівець
Динамо 0:2 Оболонь
Металіст 2:3 Таврія.

Отже, після цих поєдинків турнірна таблиця виглядає так:

1. Шахтар – 43 очка
2 Динамо – 35 очки
3. Металіст – 31 очко
4. Дніпро – 28 пунктів
5. Карпати – 25 залікових очок.

Наступну гру у чемпіонаті Карпати проведуть наступної неділі – 14 листопада. На своєму полі вони прийматимуть криворізький Кривбас. Початок гри о 18 годині. Пряму трансляцію цієї зустрічі можна буде побачити на Першому національному телеканалі.

А вже цієї середи пройдуть матчі 1/4 фіналу Кубка України, зокрема львівські Карпати 0 19 годині на стадіоні Україна прийматимуть київський Арсенал.

Вхід на цю гру вільний.

Вперед, Карпати!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 08.11.2010 пише:

    Не дивлячись на поразку від Севільї, Карпати не втратили бойового духу. Команда морально не занепала поразку прийняла стійко, і на матч з Дніпром вийшла з наміром отримати три очки. Але такий самий намір мав і Дніпро в результаті – бойова нічия. Будемо чекати нових подарунків від Карпат. У середу всі на стадіон Україна. Зелено-білі уперед! 😀

  2. данило 08.11.2010 пише:

    нормально зіграли :-))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*